Apple Airpods 2 White

de la 549,90 lei (14 magazine)
Apple Casti AirPods 2 cu Charging Case White Castile wireless AirPods 2 de la Apple pornesc si se conecteaza automat la device-ul dumneavoastra, iPhone, Apple Watch, iPad sau Mac, de fiecare data cand le scoateti din carcasa de incarcare. Senzorii optici si accelerometrele de miscare cu care sunt dotate  permit redarea audio automata de indata ce le puneti in urechi si o intrerup cand le scoateti, iar atunci cand vorbesti, microfoanele cu tehnologie beamforming, filtreaza zgomot ...

Descriere


Apple Airpods 2 White


Apple Casti AirPods 2 cu Charging Case White

Castile wireless AirPods 2 de la Apple pornesc si se conecteaza automat la device-ul dumneavoastra, iPhone, Apple Watch, iPad sau Mac, de fiecare data cand le scoateti din carcasa de incarcare. Senzorii optici si accelerometrele de miscare cu care sunt dotate  permit redarea audio automata de indata ce le puneti in urechi si o intrerup cand le scoateti, iar atunci cand vorbesti, microfoanele cu tehnologie beamforming, filtreaza zgomotul exterior si se concentreaza pe sunetul vocii tale.

Prin aplicatia Siri puteti regla volumul, schimba melodia, efectua un apel sau chiar obtine indicatii de orientare. Aveti libertatea de a purta una sau ambele casti si puteti sa controlati playlist-ul sau apelurile cu simple atingeri ale castii.
Tehnologia de ultima generatie gestioneaza durata de viata a acumulatorului, AirPods oferind un timp de redare de 5 ore pentru o singura incarcare (sau peste 3 ore de vorbit). Carcasa de incarcare portabila ofera o autonomie de 24 ore de redare audio. Cu doar 15 minute de incarcare rapida in carcasa ofera 3 ore de redare sau 2 ore de convorbire.

In acelasi cipul H1 ruteaza automat sunetul si angajeaza microfonul, iar cand sunteti in convorbire sau vorbiti cu Siri, un accelerometru suplimentar de detectare a vorbirii functioneaza cu microfoane de formare a fasciculului pentru a filtra zgomotele externe si pentru a va concentra pe sunetul vocii voastre.

Caracteristici:

- casti Bluetooth 5.0
- fara fir
- pornesc si se conecteaza automat la scoaterea din carcasa
- intraauriculare
- senzori optici duali, accelerometre de detectare a miscarii si vocii
- microfoane beamforming pe fiecare casca
- comenzi vocale, conectare automata la toate dispozitivele Apple prin aplicatia Siri
- control cu simple atingeri
- cip H1 – imbunatateste conexiunea wireless, comunicarea, calitatea sunetului, gestionarea autonomiei bateriei
- redare audio de 5 ore sau peste 3 ora de vorbit cu o singura incarcare
- redare audio de 3 ore sau 2 ore de convorbire cu 15 minute de incarcare rapida in carcasa
- carcasa portabila ofera 24 ore de redare audio sau 18 ore de convorbire
- greutate casti: 4 g fiecare
- greutate carcasa: 38 g
- dimensiune casca: 40.5 x 18 x 16.5 mm
- dimensiune carcasa: 53.5 x 44.3 x 21.3 mm
- carcasa are conector de incarcare Lightning
- culoare: alb
- compatibil cu modelele iPhone, iPad și iPod touch cu iOS 12.2 sau versiuni ulterioare, modelele Apple Watch cu watchOS 5.2 sau versiuni ulterioare, Modele Mac cu MacOS 10.14.4 sau versiuni ulterioare

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Apple Airpods 2 White de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Apple Airpods 2 White sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.