CATEGORII

quickmobile.ro - comentariiScrie un comentariu
10 Sep 2017
"Înșelăciune pe față!"
review negativ , Paul Paul
 • puncte tari:dibăcia de a lua banii clienților pe minciuni
 • PUNCTE slabe:neseriozitate
 • CONCLUZII:de evitat

Nokia 6 argintiu cu 32 gb. Pentru cine cumpără acest produs mare atenție: vânzătoarele vor insista să inițializeze aparatul, așa ca gest de bună voință. În realitate ele știu unde să butoneze pe ecran ca să selecteze limba română din meniul în limba chineză. Produsul este adus de pe piața chineză și este de calitate mult mai slabă decât aceeași variantă europeană. Verificați modelul și dacă este TA-1000 și nu TA-1003 atunci aveți de a face cu un produs care se vinde în China și nu pentru Europa.

19 Sep 2016
"Minciuni legat de stocuri (iPhone 7)"
review negativ , Alex Andru
 • puncte tari:Minciuna
 • PUNCTE slabe:preturile
 • CONCLUZII:Nu as arunca cu banii la dansii

In urma cu o saptamana am dorit sa achizitionez un iPhone de la dansii intrucat in precomanda au specificat clar incepand din 16.09.2016. Am facut precomanda dupa care am realizat ca in Ro nu aveau cum sa il comercializeze intrucat nu s-a lansat oficial inca(fapt confirmat de iStyle). Dupa cateva intrebari legate de starea comenzii mele si modalitatea de plata, am cerut sa mi se ofere niste informatii legate de garantie si extragarantie precum si modalitatea de plata(inclusiv la ridicarea produsului - avand in vedere ca au un pret destul de piperat.
Raspunsul lor a fost scurt si la obiect - COMANDA DUMNEAVOASTRA a fost anulata!

Probabil m-au salvat ramanand cu banii.... o sa achizitionez un device de la un distribuitor serios. Nici pana azi 19.09.2016 nu cred ca au livrat un telefon iPhone!

14 Sep 2016
"accesorii neoriginale APPLE"
review negativ , LIVIU ZAHARIA
 • puncte tari:nimic
 • PUNCTE slabe:tot
 • CONCLUZII:STATI DEPARTE

Buna ziuaMa adaug celor trași în piept de QuickMobile.

Am achiziționat 2 cabluri de încărcare Apple Lightning la prețul de 61,90 RON/buc. Nu au folosite prea mult dar după câteva încărcări am primit mesajul "This cable or accessory is not certified and may not work reliably with this iPhone". Am încercat și pe alte device-uri Apple și la fel.

In viziunea mea, e clar ca aceste cabluri NU SUNT ORIGINALE.

Am luat legătura cu ei și au zis ca ei vând numai accesorii originale și ca ar fi probleme de versiune de iOS (fals, oricine a avut un iPhone știe ca, aceste cabluri sunt compatibile intre modele de device și versiune software).

Sfatul lor a fost sa trimit aceste cabluri în service....

Nu cumpărați de la QuickMobile.

Raspunsuri (1)
Alex Andru
2016-09-19 15:35:45

In cele din urma au reusit sa actualizeze informatiile legate de livrare... Disponibil incepand cu Noiembrie... nu 16.09.2016 cum era initial... Nu as vrea sa fiu in pielea celor care au platit deja produsul crezand ca aceasta va fi livrat ....

06 Jul 2016
"Refuzare retur in 14zile"
review negativ , Lehel Kodok
 • puncte tari:pret
 • PUNCTE slabe:profesionalism, seriozitate, si restul
 • CONCLUZII:de evitat!

Nu au acceptat telefonul trimis retur in 14 zile (conform OUG nr.34/2014) pe motivul ca telefonul prezinta o zgarietura fina, deci nu este in starea de la vanzare. Cred ca s-au uitat cu lupa sau este doar o scuza. Nu am avut astfel de experiente cu alte firme online asadar nu recomand aceasta firma. Pe viitor mai bine dau cu 10-20 lei in plus si comand de le firme renumite, care isi respecta clientii. Alte firme au gasit solutie pentru produse resigilate astfel au clienti fideli si multumiti!

1024.css [0px to 1024px]