CATEGORII

badabum.ro - comentariiScrie un comentariu
09 May 2018
"multumesc pentru comentarii"
review negativ , Vasile Adi
 • CONCLUZII:cititi comentariile!!!

Am vrut să cumpăr ceva de pe acest site, dar datorită comentariilor negative am realizat că nu e cea mai bună idee. Contează. Mulțumesc.

22 Feb 2018
"Comnina frigorifica Albatros"
review pozitiv , Abe Golam
 • puncte tari:Promptitudine, amabilitate, sprijin in rezolvarea problemelor.
 • PUNCTE slabe:descriere confuza a produsului (vina producatorului)
 • CONCLUZII:Sunt client de aprox 4 ani al Badabum. Voi mai comanda de la ei.

Am comandat la Badabum o combina frigorifica in data de 19 feb, a fost livrata gratuit pe 20 feb prin serviciul propriu de transport al Badabum. A fost desigilata in fata mea, nu am constatat pe loc nici o problema, insa ulterior am observat ca lipseste unul dintre rafturile de sticla - din neglijenta importatorului / producatorului. Dupa o scurta discutie cu Badabum in data de 21 feb, azi 22 feb am intrat in posesia raftului de sticla, livrat tot acasa. Nota 10 Badabum.

22 Jan 2018
"EVITATI ACEST MAGAZIN"
review negativ , Costin Nichita
 • puncte tari:NESERIOZITATE, MARLANIE
 • PUNCTE slabe:MINCINOSI ORDINARI
 • CONCLUZII:NU COMANDATI DE LA EI, chiar daca toate celelalte magazine online se desfiinteaza.

Mi-au trimis produse resigilate, desi nu au mentionat niciodata acest lucru. Nu ati vrea sa stiti ce am patit cand am incercat sa le dau retur. pierdere de timp, nervi si BANI.

31 Jan 2017
"ATENTIE-nu comandati de pe acest site congelatorul INDESIT UIAA 12 F 270L"
review negativ , Robert Enache
 • PUNCTE slabe:Firma de curierat "rapid" cu care site-ul colaboreaza
 • CONCLUZII:Descrierea mincinoasa a produsului in cauza si inducerea in eroare a clientilor.

Am comandat de pe acest site congelatorul INDESIT UIAA 12 F capacitate totala 270L, asa cum este descris pe site, in idea in care este mai incapator, anterior avand un congelator BEKO 277L care a avut defectiuni din fabrica. Dupa livrarea produsului, in 7 zile, am constatat ca acesta are de fapt capacitatea de 220L si in nici un caz 270L asa cum site-ul doreste sa se creada. Capacitatea "totala" de 270L nu are nici o legatura cu realitatea, fie ea capacitate totala bruta sau capacitate totala utila. RUSINE, va bateti joc de clienti.

17 Nov 2016
"Monitor 24GM77-B 24 - preturile afisate difera de cele din cos"
review pozitiv , Pricop Radu
 • puncte tari:Preturi bune
 • PUNCTE slabe:Un pret afisat, altul in cos
 • CONCLUZII:sunt ok

Am cumparat un LG Gaming 24GM77-B 24 inch 1ms Black 144Hz, card de rate. Pretul pe site este de 1.129,00 , dar in momentul in care se adauga in cos, este: 1.135,25 lei. Nu m-a deranjat, chiar si asa a fost cel mai bun pret disponibil.
Am sunat la ei sa intreb, de curiozitate, cu ce curier lucreaza si am semnalat faptul ca in descrierea produsului pe site, aparea timp de raspuns 5ms, in realitate era 1ms. Au corectat repede. Mi s-a spus ca imediat ce se aproba plata, din partea bancii, ei vor trimite monitorul la curier. Dupa 15 minute am fost sunat si mi s-a confirmat ca totul este ok si ca a doua zi ma va contacta curierul, ceea ce s-a si intamplat.

1024.css [0px to 1024px]