CATEGORII

pcgarage.ro - comentariiScrie un comentariu
16 May 2018
"Vand produse resigilate la preturi premium de produse noi"
review negativ , Marius R
 • puncte tari:Gama variata de produse
 • PUNCTE slabe:Vand produse returnate de alti clienti ca si produse noi
 • CONCLUZII:DE EVITAT

PC Garage a fost unul din magazinele online respectabile din Romania. De cand au fost cumparati de eMag, calitatea produselor si a serviciilor a scazut dramatic.

Am cumparat o carcasa PC si o sursa PC care nu erau marcate ca desigilate pe site. Ambele au venit desfacute si lipite cu scotch. Am facut o reclamatie in care am atasat pozele cu produsele desigilate si suportul after-sales mi-a spus sa ei nu vad nici o problema, ca asa au venit produsele de la furnizor. Am cerut inlocuirea lor, si mi s-a spus ca sunt ultimele produse de pe stoc. Din punctul meu de vedere este clar ca am cumparat ultimele produse, probabil returnate de clienti, la pret premium de produse noi.

Nu recomand acest magazin deoarece, la fel ca si eMag, vand produse desigilate si folosite la preturi de produse noi.

12 Apr 2018
"Neseriosi"
review negativ , Titi Ionescu
 • puncte tari:pagina si site bine aranjate, filtre avansate
 • PUNCTE slabe:relatia client vanzator, service
 • CONCLUZII:EVITATI

Avand acelasi service cu Emag, situatia e clara, nu ai trimis ceva defect 100% iti poti lua adio de la orice suport.

Multi copii angajati pe baza numarului de cartofi ingerati de la Mac Donald, asta denota faptul ca nu raspund la toate intrebarile puse, sau NU MAI RASPUND DELOC.

Doar 2 telefoane afisate, restul - ne vedem mai tarziu, mail etc.

Sunt ok doar ca livrare si site usor de navigat.

RIP onlie shops in Romania.

24 Nov 2017
"Recomand"
review pozitiv , Marius Ionut Costache
 • puncte tari:site, seriozitate...totul
 • PUNCTE slabe:nu am gasit pana acum
 • CONCLUZII:Recomand, cel mai serios magazin din Ro.

In materie de magazine pentru IT&C, recomand din toate punctele de vedere. Comand de la ei din 2008 si nu am avut niciodata ce sa le reprosez. Am comandat de foarte multi bani si la ei si la emag. Cu emag insa am avut diverse probleme, numeroase si din foarte multe cauze.
Cu PCGarage insa niciodata: in materie de garantie, cel mai important subiect pentru mine, sunt de nota 10. Cele mai multe probleme de care am auzit in legatura cu pcgarage si pentru care obtineau review-uri negative, erau in fapt din vina utilizatorilor si nu a magazinului. Doar cuvinte de lauda am despre ei. Lucrez in domeniu IT si pana acum am 98 de comenzi la ei, am preferat sa comand de la ei chiar cand unele produse au fost putin mai scumpe decat in alta parte, deoarece am transsportul gratuit la plata online si niciodata nu am intampinat probleme in privinta acordarii garantiei sau schimbarii produsului.
P.S. Am incercat sa comand diverse produse si de la evomag, vexio, mediagalaxy, altex etc...si de fiecare data mi-a parut rau si m-am intors la pcgarage.

19 Apr 2017
"Nu accepta pe site comentariile-urile negative"
review negativ , Gyozo Kudor
 • puncte tari:site bun cu fuctii de filtrare avansate
 • PUNCTE slabe:Nu accepta pe site review-urile negative

Am cumparat un mouse de la ei la care mergea sacadat click-ul stang. Am publicat un review pt mouse acum o luna si ceva si inca nu l-au acceptat.

Marius Ionut Costache
2017-11-24 11:46:11

Am zeci de review-uri negative privitoare la produse si toate au fost aprobate. Sunt sigur ca alta este cauza: nu ai scris corect, ai injurat sau folosit un limbaj tendentios, de flame, nu ai facut comentariul corect etc.

17 Feb 2017
"Au inceput sa devina neseriosi"
review negativ , Dutu Iulian
 • PUNCTE slabe:Neseriosi, Oferte mincinoase

Am comandat la ei un produs care aparea in stoc furnizor, le-am facut plata cu cardul iar apoi ma anunta ca produsul nu este disponibil.

27 Nov 2016
"De ce apare acelasi comentariu repetat de zeci de ori?"
review negativ , Ștefan Berghia

Practic nu avem ce sa citim la review-uri sa ne facem o parere, deoarece nu e decat un comentariu laudativ care se tot repeta. What the fuck is this?

14 Sep 2016
"Cel mai bun magazin IT"
review pozitiv , Marius Ionut Costache
 • puncte tari:Site-ul, seriozitatea, stocul
 • PUNCTE slabe:Nu au...pana acum
 • CONCLUZII:Recomand 99%

Cumpar de la ei de cand au aparut si am cumparat zeci de configuratii. Ii recomand chair si in fata emag. Oamenii sunt peste Emag, cu mult.

1024.css [0px to 1024px]