Despre noi

Ce NU este price.ro?

price.ro nu este un magazin si nu vinde in mod direct. In situatia in care doriti ca comandati un produs, comanda Dvs. este directionata catre magazinul online care a listat produsul si pretul ales de Dvs
Termeni si conditii - acord de utilizare

Softway S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica, suprima sau inlocui in orice moment portiuni ale acestui site, si de a modifica in orice moment Termenii si Conditiile de Utilizare fara avertizare prealabila. Orice modificare intra in vigoare in clipa afisarii sale pe acest web site
Ce este price.ro?

price.ro este similar unui Super-Mall online. Magazine diverse isi prezinta propria oferta pentru ca Dvs. sa o aveti la indemana unui click de mouse
Magazine

Detineti un magazin online si va intereseaza publicarea sau promovarea produselor dumneavoastra pe price.ro? Va rugam sa completati formularul disponibil la Administrare magazin
Confidentialitatea informatiilor

price.ro respecta dreptul la confidentialitate al utilizatorilor care acceseaza acest site. price.ro va retine datele ce permit identificarea unei persoane, cum ar fi numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de email, si alte informatii, numai atunci cand aceste informatii sunt trimise de catre utilizator la adresa site-ului
Responsabilitatea privind produsele prezentate sau comandate

Softway S.R.L nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet
Securitatea informatiilor

Softway S.R.L garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic
Informatii de contact:

Nume firma: Softway S.R.L.
Sediul social: Str. Nicolae G. Caramfil nr. 58-60, Bl. 21B, Sc. 1, ap. 4, Sector 1 , Bucuresti 010191
Numar de inmatriculare la Registrul Comertului: J40/5809/11.07.2002
Cod Unic de Inregistrare: 14746095
Cont Bancar: RO83BTRLRONCRT0P93426401 Banca Transilvania
Email: info @ price.ro
Ce este price.ro?

price.ro nu este un magazin si nu vinde in mod direct. In situatia in care doriti ca comandati un produs, comanda Dvs. este directionata catre magazinul online care a listat produsul si pretul ales de Dvs. Site-ul price.ro nu presteaza activitati de comert cu amanuntul sau en-gross, nu are produse, stocuri sau magazin de prezentare, nu livreaza produse si nu acorda garantii la produsele comandate.

Top

Ce NU este price.ro?

price.ro este similar unui Super-Mall online. Magazine diverse isi prezinta propria oferta pentru ca Dvs. sa o aveti la indemana unui click de mouse.
Pentru cumparatori price.ro poate fi considerat un ghid util, un furnizor de informatie pertinenta, un catalog de produse dintr-o gama cat mai diversa. Poate fi privit ca un consultant in domeniul preturilor si ofertelor si un sfatuitor pentru cei nehotarati. Din ce in ce mai multe persoane viziteaza price.ro inainte de a cumpara ceva si speram ca de acum sa o faceti si dumneavoastra.
Pentru mai multe detalii privind procesul de comanda click AICI.

Top

Termeni si conditii - acord de utilizare:

Prevederi generale:
Softway S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica, suprima sau inlocui in orice moment portiuni ale acestui site, si de a modifica in orice moment Termenii si Conditiile de Utilizare fara avertizare prealabila. Orice modificare intra in vigoare in clipa afisarii sale pe acest web site.

Tot continutul informational, asa cum poate fi vazut sau auzit pe site-ul www.price.ro, inclusiv layout-ul grafic, imaginile, ilustratiile, grafica, clipurile audio sau video, textul, sunt subiecte ale marcilor de comert, marcilor de servicii, drepturilor de copyright si/sau alte drepturi de proprietate intelectuala sau sunt subiecte ale licentelor detinute de Softway S.R.L. sau de afiliatii sai sau de alte terte parti ce au licentiat materialele lor catre Softway S.R.L. Intreg continutul web site-ului www.price.ro ca opera colectiva, este detinut de Softway S.R.L. si se supune legilor drepturilor de autor din Romania. Softway S.R.L. detine dreptul de copyright pentru coordonarea, selectia, aranjarea si actualizarea intregului continut al www.price.ro. Siglele, logo-urile, denumirile de produse ce nu apartin Softway S.R.L. sunt proprietatea detinatorilor acestora.

Intregul continut al www.price.ro este destinat folosirii personale, ne-comerciale de catre utilizatorii acestui site. Puteti descarca, tipari sau stoca portiuni ale continutului, permitandu-va folosirea doar de copii ale continutului pentru uzul personal, ne-comercial fiindu-va interzisa copierea sau publicarea continutului in alte retele computerizate sau distributia in alte media, si fara a avea dreptul de a modifica sau altera continutul in orice fel, sterge sau schimba specificatiile de copyright sau de marci de comert.

Nici un drept nu va fi transferat catre Dvs. prin descarcare (download) a materialelor, ca rezultat al unui astfel de descarcari/transferari de fisiere. Softway S.R.L. isi rezerva dreptul complet al proprietatii intelectuale pentru orice parte a continutului astfel transferat.

Afara de drepturile de mai sus, nu puteti copia, descarca, reproduce, modifica, distribui, transmite, transfera sau crea lucrari derivative din continutul www.price.ro fara a obtine permisiune scrisa din partea Softway S.R.L.

Softway S.R.L. prin intermediul site-ului www.price.ro si numit in continuare price.ro depune eforturi constante pentru ca informatia prezentata sa fie corecta si completa. In acelasi timp price.ro nu acorda nici o garantie si nu poate fi tras la raspundere in nici un fel si pentru nici o situatie.

Softway S.R.L. nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau icomensurabile (chiar daca Softway S.R.L. a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din: (1) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului; (2) costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, sau mesaje primite, sau tranzactii incepute prin, sau de pe, site-ul Softway S.R.L. ; (3) acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului; (4) declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului; sau (5) orice alta problema legata de serviciile site-ului.
Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. Softway S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii pe care le considera daunatoare, sub orice forma, politicii invederate mai sus.
Va declarati de acord sa protejati, asigurati, aparati si sa considerati nevinovat Softway S.R.L. impotriva tutoror pierderilor, cheltuielilor, prejudiciilor si costurilor, rezultate din violarea acestor termeni de catre dumneavoastra.
Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de Softway S.R.L. sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la info @ price.ro astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza. Pentru sugestii de ameliorare, grafice, opinii si pareri, reclamatii, garantii si service etc. utilizati adresele specifice puse la dispozitia Dvs. pe acest site, in sectiunea Informatii de contact.

Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Nu suntem responsabili pentru indisponibilitati, fidelitate, nepotriviri, sau alte defecte/ deficiente ale acestui site sau ale site-urilor catre care exista link-uri. Softway S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara).
Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora. In nici un caz Softway S.R.L. nu va fi responsabil pentru pagubele utilizatorilor, ale sistemelor de calcul sau altele in cazul accesarii link-urilor puse la dispozitie, chiar daca Softway S.R.L. a fost informata asupra posibilitatii producerii unor astfel de pagube.

Vizitarea price.ro si utilizarea informatiilor prezentate este facuta exclusiv pe propria dumneavoastra raspundere. Va solicitam incetarea imediata a utilizarii serviciilor price.ro daca nu sunteti de acord cu cele stipulate anterior.

In situatia in care observati informatii incorecte sau alte inadvertente va rugam sa ne contactati si vom incerca remedierea in cel mai scurt timp.

Informatiile provenite de la magazinele afiliate poarta raspunderea acestora. Dumneavoastra aveti posibilitatea, prin intermediul price.ro, sa solicitati corectarea lor, daca este cazul.


Top

Magazine, Distribuitori sau Producatori

Detineti un magazin online, sunteti Distribuitor sau Producator si va intereseaza publicarea sau promovarea produselor dumneavoastra pe price.ro? Va rugam sa completati formularul disponibil in pagina Magazine noi.
price.ro incearca sa centralizeze cat mai multe oferte de produse disponibile cumparatorului final si sunteti binevenit.
Puteti utiliza de asemenea adresele specifice puse la dispozitia Dvs. pe acest site, in sectiunea Informatii de contact:.

Top

Confidentialitatea informatiilor

price.ro respecta dreptul la confidentialitate al utilizatorilor care acceseaza acest site. price.ro va retine datele ce permit identificarea unei persoane, cum ar fi numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de email, si alte informatii, numai atunci cand aceste informatii sunt trimise de catre utilizator la adresa site-ului. Prin completarea si trimiterea formularelor puse la dispozitia utilizatorilor pe site, cu date personale care au o functie de identificare, acestia isi dau in mod expres si nemijlocit consimtamantul asupra prelucrarii acestor date in vederea realizarii scopurilor/obiectivelor inscrise pe site in legatura cu respectivul formular. Proprietarul acestui site si/sau companiile cu care colaboreaza acesta vor utiliza aceste informatii pentru a raspunde cererii de informatii a utilizatorului sau in scopurile care sunt prezentatate pe site. Periodic, aceste informatii vor putea fi folosite pentru o mai buna intelegere a necesitatilor utilizatorilor si pentru a imbunatati produsele si serviciile apartinand proprietarului site-ului. Este posibil ca aceste informatii sa fie utilizate pentru a contacta utilizatorii.

Top

Securitatea informatiilor

Softway S.R.L garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Softway S.R.L nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau e-mailurile expediate de www.price.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, Softway S.R.L nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

Top

Responsabilitatea privind produsele prezentate sau comandate

Softway S.R.L nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. Softway S.R.L nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care Softway S.R.L nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita. Softway S.R.L nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate.
De asemenea, Softway S.R.L nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea site-ului, informatiile, continutul, materialele sau produsele de pe site.
Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor. Softway S.R.L nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta magazinului/magazinelor de la care ati efectuat comenzi in momentul receptionarii produselor, urmand ca aceastea sa fie solutionate dupa caz.


Top