Review-uri

Comentarii despre vexio.ro

Review adaugat de Lucian -

pont
Pacat de livarea numai cu Fan (fân) Curier 

Am comandat de mai multe ori de la Vexio si intr-un final produsele au ajuns. Cea mai mare problema e livrarea doar cu Fan, care pe Moldova cel putin sunt un dezastru. Una dintre comenzi a inclus niste baterii de UPS - coletul a ajuns praf (rupt tot si lipit cu banda), cu intarziere de cateva zile si cu multi nervi la telefon si cu Vexio si cu curierul din fân. Dar din fericire bateriile au ramas intregi si n-a fost nevoie de discutii suplimentare.
Acum stau pe ganduri daca sa mai comand - preturile sunt bune, dar ideea de a avea iar de-a face cu Fan ma ingrozeste...

Review adaugat de Facer Timet

review
Promptitudine si profesionalism 
  • puncte tari:pret bun, livrare rapida
  • CONCLUZII:Recomand!

Am comandat un notebook seara tarziu dar nu am reusit sa fac plata din cauza limitelor cardului bancar (nu din vina magazinului); am schimbat metoda de plata in OP si dimineata la prima ora am primit proforma, am platit-o si laptopul a fost livrat rapid (sambata).
Cei de la Vexio au fost foarte prompti in comunicare.

Review adaugat de Ion Marcu

review negativ
Neseriozitate 
  • puncte tari:Pret scazut
  • PUNCTE slabe:Neprofesionalism
  • CONCLUZII:De evitat pe viitor

Am sunat la ei si am fost asigurat ca produsul ce ma intereseaza este pe stoc si mi-l pot livra in 3-4 zile lucratoare. Am facut comanda si dupa mai bine de 24 ore am fost anuntat telefonic ca nu au produsul si trebuie sa anulez comanda.

Review adaugat de Andreea Oltean

review
Livrarea durează, dar merită 
  • puncte tari:Prețul mult sub alte magazine online existente pe piață
  • PUNCTE slabe:Livrarea a durat 12 zile din momentul plasării comenzii

Personal, am preferat să plătesc cu 200 RON mai puțin și să aștept mai mult timp livrarea. Mi-am setat din timp așteptările legat de timpul mai mare de livrare pe baza altor recenzii similare, așa că nu a fost nicio problemă. Din momentul în care a ajuns produsul de la furnizor, comanda a fost updatată și a ajuns într-o zi. Per total, sunt mulțumită.