GoPRO Prinderi cu adeziv AACFT-001, pentru camere Hero

de la 99,90 lei (16 magazine)
Ataseaza camera GoPro pe suprafete curbe sau plate, cum ar fi de exemplu castile moto, bordul masinii, cu aceste prinderi adezive 3M rezistente la apa! Compatibile cu toate modelele GoPro. Caracteristici: -3 prinderi adezive plate -3 prinderi adezive curbate -material: plastic ABS/polycarbonat -adeziv: extra strong 3M VHB 4991, rezistent la apa Prinderile se pot dezlipi atunci cand se doreste acest lucru foarte usor aplicand un jet de aer fierbinte sau cu un uscator de par ...

Descriere


GoPRO Prinderi cu adeziv AACFT-001, pentru camere Hero

Ataseaza camera GoPro pe suprafete curbe sau plate, cum ar fi de exemplu castile moto, bordul masinii, cu aceste prinderi adezive 3M rezistente la apa!
Compatibile cu toate modelele GoPro.

Caracteristici:

-3 prinderi adezive plate
-3 prinderi adezive curbate
-material: plastic ABS/polycarbonat
-adeziv: extra strong 3M VHB 4991, rezistent la apa

Prinderile se pot dezlipi atunci cand se doreste acest lucru foarte usor aplicand un jet de aer fierbinte sau cu un uscator de par.
* Compatibil cu toate camerele GoPro Hero (HD, 2/3, Wide, Hero5), mai putin versiunea Wrist.

Cod producator: AACFT-001

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul GoPRO Prinderi cu adeziv AACFT-001, pentru camere Hero de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru GoPRO Prinderi cu adeziv AACFT-001, pentru camere Hero sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.