Tesla RU2700FMX

de la 2.225,99 lei (11 magazine)
TOTAL NO FROST   Total No Frost este o funcție bazata pe circulația aerului rece care reduce umiditatea și previne acumularea de ingheț pe alimentele din frigider și de gheața pe pereții compartimentului de congelare. Compartimentele frigider și congelator au fl ux de aer separat, astfel incat mirosurile nu se pot amesteca intre compartimente.    SUPER-RĂCIRE   Vrei ca bauturile pe care tocmi leai pus in frigider sa fie foarte reci, f ...

Descriere


Tesla RU2700FMX

TOTAL NO FROST
 
Total No Frost este o funcție bazata pe circulația aerului rece care reduce umiditatea și previne acumularea de ingheț pe alimentele din frigider și de gheața pe pereții compartimentului de congelare. Compartimentele frigider și congelator au fl ux de aer separat, astfel incat mirosurile nu se pot amesteca intre compartimente. 
 
SUPER-RĂCIRE
 
Vrei ca bauturile pe care tocmi leai pus in frigider sa fie foarte reci, foarte repede? Nu va faceți griji -funcția noastra utila de super-racire este aici pentru a va salva, exact la timp pentru un meci important sau pentru fi lmul preferat. 
 
SUPER-CONGELARE
 
Utilizați funcția de super-congelare atunci cand depozitați alimente in congelator: aceasta opțiune face ca diferite alimente sa inghețe mai repede, astfel incat toți nutrienții necesari sa ramana intacți. 
 
CLASĂ ENERGETICĂ E
 
Conform noilor clasificari energetice acest frigider aparține clasei E. In comparație cu alte aparate, acest frigider consuma mai puțina energie electrica, astfel incat protejeaza mediul inconjurator și economisește bani prin reducerea costurilor cu energia electrica. Aceste este echipat cu o izolație termica excelenta și cu componente ale sistemului de racire de prima clasa. 
 
ALARMĂ UȘĂ
 
Daca lasați ușa frigiderului deschisa mai mult timp decat este recomandat, se va auzi un semnal sonor care va va reaminti sa o inchideți și sa impiedicați aerul cald sa creasca temperatura din interior 
 
2 IN 1: CONGELATOR SAU FRIGIDER
 
Acest dispozitiv Tesla este convertibil, ceea ce inseamna ca il puteți folosi atat pe post de congelator, cat și pe post de frigider. Datorita setarii reglabile a temperaturii, puteți trece de la un mod la altul foarte ușor. 

RU2700FMX

Caracteristici generale Tip produs Congelator
Clasa de eficienta energetica E
Consum energetic 245 kWh/an
Afisaj Touch
Dozator apa Nu
Clasa climatica SN-N-ST-T
Agent termic R600a
Autonomie fara curent 8 ore
Volum net total (l) 273
Congelator Volum net congelator (l) 273
Sistem de racire congelator Total No Frost
Proces de dezghetare Automat
Capacitate de congelare (kg/24 h) 12.4
Compartimente congelator 5
Rafturi congelator 3
Iluminare interioara Nu
Functii si tehnologii Functie super-congelare Da
Functie super-racire Da
Zona Convertibila Da, Frigider-Congelator Convertibil
Caracteristici fizice Culoare Inox
Lungime (mm) 595
Inaltime (mm) 1850
Adancime (mm) 618
Dimensiuni (cm) 59.5 x 61.8 x 185
Dimensiune pachet (mm) 655 x 1900 x 685
Nivel de zgomot 41 dB
Usi reversibile Nu
Suprafata de sticla Da
Greutate (kg) 63 kg
Greutate bruta 70 kg

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Tesla RU2700FMX de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Tesla RU2700FMX sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.