Samsung S Pen EJ-PS918BPEGEU pentru Galaxy S23 Ultra Lavander

de la 151,99 lei (8 magazine)
Alege-ți culoarea preferata, pentru a se potrivi cu creativitatea ta   Creeaza, editeaza și navigheaza prin conținutul de pe ecran cu S Pen actualizat, in patru nuanțe atragatoare. Disponibil in Cream, Lavender, Green și Phantom Black, S Pen-ul imbunatațit iți va pune in practica ideile.    Senzație organica, cu acuratețe profunda   Cele 4.096 niveluri de presiune, extrem de sensibile, ofera o senzație naturala și precisa, aseman ...

Descriere


Samsung S Pen EJ-PS918BPEGEU pentru Galaxy S23 Ultra Lavander

Alege-ți culoarea preferata, pentru a se potrivi cu creativitatea ta
 
Creeaza, editeaza și navigheaza prin conținutul de pe ecran cu S Pen actualizat, in patru nuanțe atragatoare. Disponibil in Cream, Lavender, Green și Phantom Black, S Pen-ul imbunatațit iți va pune in practica ideile. 
 
Senzație organica, cu acuratețe profunda
 
Cele 4.096 niveluri de presiune, extrem de sensibile, ofera o senzație naturala și precisa, asemanatoare utilizarii creionului pe hartie, care ofera confort și comoditate atunci cand scrii sau schițezi. Varful fin, de 0,7 mm, adauga precizie creațiilor tale. 
 
Preiei controlul asupra telefonului tau, de la distanța
 
Utilizeaza S Pen ca telecomanda. Clicand pe butonul lateral sau cu un simplu gest in aer, poți realiza fotografii, poți reda muzica sau videoclipuri, poți schimba diapozitivele de prezentare și multe altele.
 
* Suportul pentru acțiunile aeriene poate varia, in funcție de aplicație. 
 
Ajungi rapid la acțiunile S Pen cu Air Command
 
Air Command iți permite sa personalizezi acțiunile S Pen, dupa preferințele tale. Meniul de comenzi rapide permite un flux de lucru mai rapid, cu un grad mai mare de control, oferind mai mult confort stilului tau de viața ocupat. 

EJ-PS918BPEGEU

Specificatii
CompatibilitateSamsung Galaxy S23 Ultra
ModelPen Stylus
Dimensiune (mm)5.8 x 105.1 x 4.4 mm
Greutate (grame)3
AlteleIP68
CuloareMov

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Samsung S Pen EJ-PS918BPEGEU pentru Galaxy S23 Ultra Lavander de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Samsung S Pen EJ-PS918BPEGEU pentru Galaxy S23 Ultra Lavander sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.