Bosch PXX801D67E

de la 7.930,00 lei (7 magazine)
Seria 8, Plita pe inducție cu sistem de ventilare integrat, 80 cm, flush mount Aceasta plita pe inducție cu hota integrata combina in mod ideal cele doua funcționalitați pentru confort maxim in utilizare si libertate in designul bucatariei. Modul de ventilație integrat: extrage aburul si mirosurile de gatit de la sursa. DirectSelect Premium: interfața touch spațioasa si intuitiva. FlexInduction: mai multa flexibilitate pe plita, pentru oale si tigai de dimensiuni mari. Perfect ...

Descriere


Bosch PXX801D67E


Seria 8, Plita pe inducție cu sistem de ventilare integrat, 80 cm, flush mount
Aceasta plita pe inducție cu hota integrata combina in mod ideal cele doua funcționalitați
pentru confort maxim in utilizare si libertate in designul bucatariei.
Modul de ventilație integrat: extrage aburul si mirosurile de gatit de la sursa.
DirectSelect Premium: interfața touch spațioasa si intuitiva.
FlexInduction: mai multa flexibilitate pe plita, pentru oale si tigai de dimensiuni mari.
PerfectCook Ready: plita compatibila cu utilizarea unui senzor special (accesoriu opțional, separat) cu ajutorul caruia se poate preveni suprafierberea, prin controlul precis al temperaturii.
PerfectFry: nu trebuie sa-ți mai faci griji ca se arde mancarea.
Design:
Design fara rama, posibilitate de montaj FiloTop, incorporare la nivelul blatului
80 cm, suprafața pentru 4 vase de gatit
Zone de gatit:
2 Flex zones: foloseste vase de orice dimensiune sau forma, ȋn zona de gatit de 40 cm lungime.
Zona de gatit stanga faţa: 200 mm, 240 mm, 2.2 kW (putere maxima 3.7 kW)
Zona de gatit stanga spate: 200 mm, 240 mm, 2.2 kW (putere maxima 3.7 kW)
Zona de gatit dreapta spate: 200 mm, 240 mm , 2.2 kW (putere maxima 3.7 kW)
Zona de gatit dreapta faţa: 200 mm, 240 mm, 2.2 kW (putere maxima 3.7 kW)
Confort:
Panou DirectSelect Premium touch control: touch control pentru setarea puterii direct de pe bara lunga, iluminata (invizibila cand aparatul este deconectat).
17 trepte de putere: ajustare exacta a temperaturii cu ajutorul celor 17 trepte de putere (9 trepte principale si 8 trepte intermediare).
Funcţie de menţinere la cald a preparatelor: menține preparatele calde la o treapta de temperatura redusa.
Timer cu deconectare pentru fiecare zona de gatit: dezactiveaza zona de gatit utilizata, dupa expirarea perioadei de timp setate (exemplu: pentru fierberea oualor).
Timer - semnal sonor: un semnal sonor la finalul perioadei de timp setate (exemplu pentru paste).
Timer - funcție cronometru: indica timpul scurs de la ȋnceputul cronometrarii (exemplu pentru cartofi).
Eficiența & economie de timp:
Funcţie PowerBoost pentru toate zonele de gatit: apa fierbe mai repede, datorita puterii mai mari cu pana la 50% fața de treapta maxima.
Funcție PanBoost pentru incalzire rapida tigai: ȋncalzeste tigaile mai repede fața de puterea maxima standard, protejand ȋn acelasi timp ȋnvelisul tigaii.
Zonele de gatit pot fi unite sau separate automat, in funcție de forma si dimensiunea vaselor utilizate.
MoveMode (3 niveluri) - ajustare automata a puterii la mutarea vasului pe suprafața zonei FlexInduction: creste sau scade treapta de putere, doar prin mutarea vasului ȋn fața sau ȋn spate.
Automatic setting transfer: prin mutarea unui vas pe o alta zona de gatit, se preiau automat toate setarile zonei inițiale, doar printr-o atingere a unei taste.
Selectare automata a zonei de gatit: la pornire, plita selecteaza automat zona de gatire pe care este asezat vasul.
Funcţie QuickStart: la pornire, plita detecteaza si activeaza automat toate zonele de gatit cu vase (asezate anterior activarii aparatului).
Funcţie ReStart: ȋn cazul opririi accidentale, toate setarile anterioare sunt recuperate, daca plita este reconectata ȋn urmatoarele 4 secunde.
Asistent pentru gatire:
Senzorul PerfectCook Ready (accesoriu suplimentar, separat): preparatele nu mai dau ȋn foc, prin reglarea automata a temperaturii, cu ajutorul senzorului atasat pe vasul de gatit.
Senzor PerfectFry cu 5 trepte de temperatura: previne ȋncalzirea excesiva a uleiului, cu ajutorul senzorului integrat care ajusteaza temperatura automat.
Interconectare:
Home Connect (control si monitorizare de la distanța prin aplicație dedicata Home Connect): verifici daca plita este deconectata, chiar si cand nu esti acasa, cauți rețete sau funcții suplimentare ȋn aplicația Home Connect.
Siguranța:
Indicator de caldura reziduala in 2 trepte: indica ce zona de gatit este fierbinte sau calda.
Sistem de protecţie impotriva accesului copiilor: previne activarea accidentala a plitei.
Funcţie de pauza pentru panoul de control (blocare pentru curaţare): poți curața lichidul scurs pe plita, fara a modifica din greseala setarile inițiale (blocheaza toate tastele pentru 30 de secunde).
Intrerupator principal (de alimentare cu energie electrica): deconecteaza toate zonele de gatit prin atingerea unui singur buton.
Deconectare automata de siguranţa: din motive de siguranța, ȋncalzirea se opreste automat dupa un timp presetat de neutilizare a plitei (timpul poate fi personalizat).
Opţiune pentru afisare consum de energie la terminarea procesului de gatire: arata consumul de energie pentru ultimul proces de gatire.
MODUL HOTĂ:
Plita cu inducție si hota de inalta performanța complet integrata
Potrivit pentru instalare in regim evacuare sau recirculare (necesita ajustarea setarilor de baza din panoul de control). Accesoriile pentru instalare in regim recirculare fara tubulatura sunt incluse in pachetul de livrare (4 filtre impotriva mirosurilor Clean Air Plus si element telescopic glisant). Accesoriile pentru alte opțiuni de instalare sunt disponibile opțional.
Design estetic, complet integrat pentru admisia aerului, cu element de ceramica din sticla, rezistent la caldura, pentru deplasarea libera si amplasarea veselor.
Sistem de ventilație cu 17 trepte de putere controlate electronic si 2 trepte Boost/Intensiv (cu revenire automata) prin Panou DirectSelect Premium touch control . Sistem de ventilație inteligent, complet automat, bazat pe senzori:
- Pornirea automata a sistemului de ventilație atunci cand este utilizata o zona de gatit.
- Senzor PerfectAir : pentru conform maxim, se ajusteaza automat puterea de funcționare, prin intermediul senzorilor si al plitei, pe baza unui algoritm avansat.
- Sunt posibile 3 trepte de ajustare pentru confort optim (nivel de zgomot redus, treapta medie sau treapta intensiv).
- Oprirea automata intarziata dupa gatire pentru a elimina mirosurile neplacute (in nivelul de ventilare cu zgomot foarte scazut: 12 min in mod evacuare, 30 min in mod recirculare, poate fi inchisa manual).
- Control manual posibil cu ajutorul Panou DirectSelect Premium touch control.
Hota de inalta performanța, cu zgomot redus si tehnologie BLDC, eficienta din punct de vedere energetic. Rata de extracție ridicata la un nivel de zgomot foarte scazut, cu frecvențe de zgomot placute datorita interiorului optimizat psihoacustic si aerodinamic, cu suflanta inchisa, ce nu este vizibila. Rezistenta la presiune inalta, chiar si cu tubulaturi mai lungi si mai complexe.
- Indepartare comoda a unitații cu ajutorul manerului din ceramica.
- Filtre pentru grasime de dimensiuni mari, integrate, din oțel inoxidabil, cu 12 straturi de filtrare si un strat superior negru pentru aspect estetic. Eficiența filtrare grasime de 94 %.
- Toate componentele unitații sunt usor de curațat, lavabile in masina de spalat vase si rezistente la temperaturi inalte.
- (Ȋn partea superioara) Unitate colectoare pentru lichid cu o capacitate de 200ml pentru scurgeri accidentale sau condens acumulat in timpul prepararii alimentelor.
- Sistem de drenaj puternic pentru deversari care depasesc 200ml de lichid.
- Colector de siguranța pentru lichid, capacitate de 700 ml, pentru situații accidentale mai severe. Se curața in masina de spalat vase. Usor accesibil si detasabil din partea inferioara.
- Capacitatea totala de colectare de 900ml (200ml + 700ml).
- Sistem de ventilare etans.
- Capacitate de evacuare in modul cu tubulatura (conform EN 61591): min. treapta normala 154 m3/h , max. treapta normala 500 m3/h, max. treapta Intensive 622 m3/h .
-Capacitatea de evacuare in modul recirculare (according to EN 61591): min. treapta normala 132 m3/h , max. treapta normala 499 m3/h , max. treapta Boost-/Intensive 595 m3/h.
Cod EAN 4242005192533
Fabricata in Spania
Dimensiuni produs (IxLxA ): 227 x 792 x 512 mm
Dimensiuni nisa (IxLxA mm): 227 x 796 x 516
Grosime minima blat de lucru: 16 mm
Putere conectata: 7400 W
Funcţie PowerManagement: daca este necesar, limiteaza puterea maxima (ȋn funcție de limitarile de siguranța ale instalației electrice).
Greutate neta 26,4 kg
Greutate bruta 32,8 kg

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bosch PXX801D67E de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bosch PXX801D67E sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.