Review-uri

Comentarii despre magnet.ro

Review adaugat de Florin Caroli

review negativ
Nu cumparati de aici 
  • puncte tari:niciunul
  • PUNCTE slabe:tepari de meserie
  • CONCLUZII:nu cumparati de aici

Am comandat un storcator Philips Viva HR1855/70 de 800w de la firma SC MAGNET ONLINE SHOP SRL.

Cand coletul a ajuns acasa, era de fapt un alt model mai vechi, un HR1855/90 de 700w. Si surprinzator, era un produs resigilat, reconditionat si folosit (prin urmare avea urme de uzura), iar cand l-am cumparat de pe site, era clasificat bineinteles ca "nou".

Am facut o cerere de retur prin mail, iar ulterior, pe data de 16-04-2022, am fost contactat de catre un domn de pe numarul firmei, 0775.624.638.

Acesta mi-a spus ca va verifica luni, pe data de 18-04-2022 camerele ca sa vada greseala lor si ca il pot expedia. Zis si facut, luni, pe 18-04-2022, am expediat prin Fan Curier coletul, iar urmatoarea zi a ajuns in posesia firmei.

Cand coletul a ajuns la ei, mi-au dat un email cat un roman in care mi-au spus ca de fapt eu l-am folosit excesiv si i-am produs "extrem de multe zgarieturi", prin urmare ei nu pot accepta returul. Mai mult, pe conversia de Whatsapp mi-au spus ca il pot trimite, iar in mail mi-au spus ca de fapt trebuia sa astept procedurile lor de verificare, eu cazand de fapt de vina pentru greseala lor.

Nici nu mai raspund la telefon, am ramas fara bani si fara storcator, iar pe site-ul magnet.ro au listat produsul drept "resigilat" si cu titlul de HR1855/70, respectiv cel de 800w (care e de fapt de culoare negru, fiind cu totul alt model).

Nici nu aveam ce sa ii fac la storcator in 2-3 zile, pozele pe care mi le-au trimis ei pe Whatsapp cu storcatorul erau haotice, era un produs extrem de uzat, bineinteles fiind altul de-al lor.

Intrucat nu m-am asteptat sa mi se intample asa ceva vreodata, imi pare rau ca nu am facut poze la storcator cand mi-a venit.

Raspunsuri (2)

(partea I)
Bună ziua.

Produsele noastre vin exclusiv de la reprezentanțele producătorilor pentru că operăm doar pe canal alb (oficial). Toate produsele vin pe paleți sigilați în cutii sigilate. Puteți vedea și pe alte site-uri de profil notele pe care ni le acordă ceilalți clienți, tratăm lucrurile foarte serios, chiar și acest răspuns denaturat. Ceea ce noi am publicat mai jos putem proba fără probleme având în vedere că toată comunicarea s-a făcut în scris, totuși, incidentul acesta pentru noi este extrem de regretabil, pentru că depunem eforturile corecte ca toți clienții noștri să fie mulțumiți de achiziție:
1. Ați comandat în data de 12.04.22 (marți la ora 13:24) un storcător HR1855/70 (negru). Din păcate, la picking, s-a produs o eroare umană, v-am expediat într-adevăr un HR1855/90 (roșu cu alb).

Adaugat de Magnus de la magNET

(partea II) 2. Ați recepționat coletul a doua zi după nici 23 de ore (13.04.22, miercuri la ora 11:05). Produsele noastre sunt noi, vin direct de la producător, condiția lor este întotdeauna extrem de bună, chiar și a cutiei exterioare. Dacă este resigilat, este specificat acest aspect în titlu, iar dumneavoastră ați plasat comanda pentru un produs nou.

Adaugat de Magnus de la magNET