BaByliss AS773E

de la 296,35 lei (7 magazine)
Coafare rapidă, hidratare intensă È™i păr mai strălucitor!Pentru părul fin sau predispus la frizz, creÈ› natural, greu de aranjat sau pur È™i simplu, pentru părul încăpățânat care refuză să stea aÈ™a cum îți doreÈ™ti, coafarea este adesea o luptă lungă È™i frustrantă. Cu noua perie rotativă BaByliss Hydro Fusion Big Hair AS773E însă, cu tehnologie avansată cu Plasmă,  vei obÈ›ine chiar la tine acasă rezultate ca la salon!  Cum funcÈ›ionează?Tehnologia ionicÄ ...

Descriere


BaByliss AS773E

Coafare rapidă, hidratare intensă și păr mai strălucitor!Pentru părul fin sau predispus la frizz, creț natural, greu de aranjat sau pur și simplu, pentru părul încăpățânat care refuză să stea așa cum îți dorești, coafarea este adesea o luptă lungă și frustrantă. Cu noua perie rotativă BaByliss Hydro Fusion Big Hair AS773E însă, cu tehnologie avansată cu Plasmă,  vei obține chiar la tine acasă rezultate ca la salon!  Cum funcționează?Tehnologia ionică avansată cu plasmă emite atât ioni pozitivi, cât și ioni negativi pentru a accelera închiderea cuticulelor de păr și descompunerea moleculelor de apă în timpul procesului de uscare.  Pe scurt? Te coafezi cu peria rotativă Hydro Fusion și părul tău își păstrează nivelul optim de hidratare! Finish perfect și volumIonii negativi - care oferă luciu și efectul de netezire - emiși prin tehnologia plasmatică sunt mai puternici decât cei pozitivi - care adaugă efectul de volum. Astfel, te bucuri de un finish strălucitor și de mai mult volum!Cele două tipuri de ioni sunt eliberate prin două porturi, unul localizat la nivelul periei rotunde de coafare și unul localizat la exteriorul periei. 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul BaByliss AS773E de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru BaByliss AS773E sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.