Anker AeroFit Pro White

de la 661,61 lei (8 magazine)
  Design Open-Ear Castile cu Open-Ear AeroFit Pro utilizeaza un design non-intruziv pentru a elimina disconfortul si va permite sa va bucurati de o experienta de ascultare comoda. Conductia aerului ofera un sunet mai bogat, superior. Ergonomice, confortabile si stabile Carlige pentru urechi proiectate ergonomic, construite cu sarma de memorie de titan de 0,7 mm grosime de calitate premium, se conformeaza formei oricarei urechi. Fiecare carlig pentru ureche este rea ...

Descriere


Anker AeroFit Pro White

 

Design Open-Ear
Castile cu Open-Ear AeroFit Pro utilizeaza un design non-intruziv pentru a elimina disconfortul si va permite sa va bucurati de o experienta de ascultare comoda. Conductia aerului ofera un sunet mai bogat, superior.

Ergonomice, confortabile si stabile
Carlige pentru urechi proiectate ergonomic, construite cu sarma de memorie de titan de 0,7 mm grosime de calitate premium, se conformeaza formei oricarei urechi. Fiecare carlig pentru ureche este realizat din materiale ultra-moale, cu un finisaj bland pentru un confort total.

Sunet fara compromis LDAC
Castile AeroFit Pro Open-Ear au o diafragma supradimensionata de 16,2 mm, acoperita cu titan, pentru bas robust si sunet spatial adevarat. Cu suport pentru tehnologia LDAC, ofera muzica de inalta fidelitate si calitate neasteptata a sunetului.

Rezistente la apa IPX5 cu SweatGuard
AeroFit Pro utilizeaza nano-acoperire si un design unic al camerei pentru o protectie completa. Performanta sa de top rezistenta la apa si transpiratie este ideala pentru orice exercitiu, de la jogging usor pana la antrenamente intense.

Experimentati divertismentul neintrerupt
Bucurati-va de 14 ore de redare cu o singura incarcare, extinzandu-le la un total de 46 de ore cu carcasa de incarcare. Mai bine, o incarcare rapida de 10 minute ofera un sunet impresionant de 5,5 ore fara oprire.

 

A3871G21

Caracteristici
TehnologieFara fir
InterfataBluetooth
DesignIn-the-ear si Behind-the-head
CompatibilitateCasti compatibile cu orice dispozitiv de suporta functia Bluetooth
Caracteristici audio
Impedanta (Ohm)13.5
MicrofonDa
Tehnologii
WaterproofDa
Caracteristici fizice
CuloareAlb
Continut pachetCasti
Carcasa
Cablu incarcare USB Type-C

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Anker AeroFit Pro White de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Anker AeroFit Pro White sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.