Tefal EasyChef 3 in 1, HB453138

de la 212,71 lei (5 magazine)
TEFAL Mixerul vertical Tefal EasyChef dispunde e o varietate de functii proiectate special pentru sesiuni de gatit usoare in fiecare zi. Prepara retete delicioase si pline de aroma precum sosuri, deserturi si multe altele. Puterea de 450 W ofera performante de top, in timp ce lamele Zelkrom garanteaza rezultate perfecte. Nicioadata nu a fost mai usor sa folosesti un mixer vertical datorita unui singur buton ce-ti ofera control asupra celor 2 trepte de viteza si a functiei Turbo p ...

Descriere


Tefal EasyChef 3 in 1, HB453138

TEFAL

Mixerul vertical Tefal EasyChef dispunde e o varietate de functii proiectate special pentru sesiuni de gatit usoare in fiecare zi.

Prepara retete delicioase si pline de aroma precum sosuri, deserturi si multe altele.
Puterea de 450 W ofera performante de top, in timp ce lamele Zelkrom garanteaza rezultate perfecte.

Nicioadata nu a fost mai usor sa folosesti un mixer vertical datorita unui singur buton ce-ti ofera control asupra celor 2 trepte de viteza si a functiei Turbo pentru a mixa pana si cele mai dure ingrediente.

Partile componente detasabile sunt compatibile cu masina de spalat vase pentru o curatare usoara, iar piciorului cu protectie pentru stropire te va ajuta sa-ti menti blatul curat.

De asemenea, mixerul beneficiaza de un maner ergonomic pentru confort sporit si utilizare usoara.
Toate acestea vin la pachet cu un set de 3 accesorii pentru versatilitate maxima.



Caracteristici:

Putere: 450 W;
Functie Turbo: da; 
Materialul piciorului: Otel inoxidabil; 
Picior detasabil: da; 
Pahar de masurat: da; 
Capacitatea paharului de masurat (ml): 800;
Tocator: da; 
Capacitate tocator: 500 ml;
Tel: da; 
Compatibil cu masina de spalat vase: da

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Tefal EasyChef 3 in 1, HB453138 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Tefal EasyChef 3 in 1, HB453138 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.