Sonax Set lavete pentru suprafete din sticla 25 buc

de la 39,87 lei (5 magazine)
Servetele umede pentru curatarea suprafetelor din sticlã si parbriz Caracteristici: curata geamurile si suprafetele din sticla, precum oglinzi, ecrane TV sau monitoare PC, ochelari etc. Sunt recomandate pentru autoturisme sau pentru uz casnic. Cantitate: ambalaj cu 25 buc. Compozitie chimica: servetele din vascoza imbibate in surfactant pe baza de apa. Instructiuni de utilizare: Deschideti capacul cutiei, scoateti un servetel si rupeti-l de-a lungul perforatiilor. ...

Descriere


Sonax Set lavete pentru suprafete din sticla 25 buc

Servetele umede pentru curatarea suprafetelor din sticlã si parbriz


Caracteristici: curata geamurile si suprafetele din sticla, precum oglinzi, ecrane TV sau monitoare PC, ochelari etc. Sunt recomandate pentru autoturisme sau pentru uz casnic.


Cantitate: ambalaj cu 25 buc.
Compozitie chimica: servetele din vascoza imbibate in surfactant pe baza de apa.

Instructiuni de utilizare: Deschideti capacul cutiei, scoateti un servetel si rupeti-l de-a lungul perforatiilor. Stergeti uniform suprafetele dorite.

Daca e nevoie, stergeti ulterior cu o laveta curata si uscata.

Folositi toata suprafata servetelului, pe ambele fete, pentru o utilizare eficientã. Dupa utilizare, inchideti bine capacul. Nu utilizati pe volan sau pedale (pericol de alunecare).

Caracteristici generale

Utilizare Interior vehicul Exterior vehicul
Tip produs Laveta
Cantitate (buc) 25

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sonax Set lavete pentru suprafete din sticla 25 buc de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sonax Set lavete pentru suprafete din sticla 25 buc sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.