Noctua Capac cooler NA-HC8 Chromax Black, negru

de la 103,99 lei (5 magazine)
Specificatii: Capac radiator compatibil cu coolerele din seria U12A . Culoare ALBA cu text negru. Folosirea acestui capac mareste inaltimea coolerului cu 3mm (de la 158 la 161mm) si latimea acestuia cu 3mm (de la 125mm la 128mm). Verificati daca carcasa va ofera spatiu suficient pentru noua inaltime si ca in partile laterale nu face contact cu alte componente, mai ales cu placile video.   ACNTHC8BK General Tip Capac C ...

Descriere


Noctua Capac cooler NA-HC8 Chromax Black, negru

Specificatii:

  • Capac radiator compatibil cu coolerele din seria U12A.
  • Culoare ALBA cu text negru.
  • Folosirea acestui capac mareste inaltimea coolerului cu 3mm (de la 158 la 161mm) si latimea acestuia cu 3mm (de la 125mm la 128mm). Verificati daca carcasa va ofera spatiu suficient pentru noua inaltime si ca in partile laterale nu face contact cu alte componente, mai ales cu placile video.

 

ACNTHC8BK
General
TipCapac Cooler
CompatibilitateU12A
CuloareNegru

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Noctua Capac cooler NA-HC8 Chromax Black, negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Noctua Capac cooler NA-HC8 Chromax Black, negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.