JBL T160WHT

de la 39,99 lei (6 magazine)
Handsfree 3.5mm JBL Tune 160 - AlbTimp de peste 60 de ani, JBL a proiectat sunetul precis, gasit in locatiile mari din intreaga lume. Aceste casti reproduc un bas adanc si puternic.Telecomanda cu un buton cu microfonControleaza redarea muzicii cu o telecomanda.Poti raspunde la telefon cu ajutorul unui singur buton.O experienta mai usoaraCastile iti ofera un cablu durabil, confectionat din materiale de calitate.Acesta este, de asemenea, plat, pentru a nu se incurca in noduri.Caracterist ...

Descriere


JBL T160WHT

Handsfree 3.5mm JBL Tune 160 - AlbTimp de peste 60 de ani, JBL a proiectat sunetul precis, gasit in locatiile mari din intreaga lume. Aceste casti reproduc un bas adanc si puternic.Telecomanda cu un buton cu microfonControleaza redarea muzicii cu o telecomanda.Poti raspunde la telefon cu ajutorul unui singur buton.O experienta mai usoaraCastile iti ofera un cablu durabil, confectionat din materiale de calitate.Acesta este, de asemenea, plat, pentru a nu se incurca in noduri.Caracteristici:Conector: 3.5 mmDriver dinamic: 9 mmRaspuns in frecventa: 20 Hz – 20 kHzContinut pachet:1 x pereche de casti Tune 1601 x varfuri de urechi (S, M, L)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul JBL T160WHT de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru JBL T160WHT sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.