Tracer Camera web HD cu microfon incorporat WEB008

de la 59,99 lei (5 magazine)
Camera web HD cu microfon incorporat Tracer WEB008 Cautati o solutie practica care sa va permita sa derulati liber chat-uri video si conferinte? Sau poate visezi o cariera de vlogging? Camera web Tracer HD WEB008 este solutia perfecta pentru dvs. Dispozitivul garanteaza nu numai o imagine de inalta calitate, ci si un sunet clar - datorita acestui fapt, nu numai ca veti partaja informatii importante in timpul unei intalniri on-line, dar veti capta si fiecare detaliu in timpul transm ...

Descriere


Tracer Camera web HD cu microfon incorporat WEB008

Camera web HD cu microfon incorporat Tracer WEB008
Cautati o solutie practica care sa va permita sa derulati liber chat-uri video si conferinte? Sau poate visezi o cariera de vlogging? Camera web Tracer HD WEB008 este solutia perfecta pentru dvs. Dispozitivul garanteaza nu numai o imagine de inalta calitate, ci si un sunet clar - datorita acestui fapt, nu numai ca veti partaja informatii importante in timpul unei intalniri on-line, dar veti capta si fiecare detaliu in timpul transmiterii live. Imagine de calitate HD Camera web Tracer capteaza imagini de calitate HD la 30 de cadre pe secunda, deci nu trebuie sa va faceti griji cu privire la claritatea si bogatia detaliilor. Indiferent daca gazduiti un webinar, videoconferinta sau discutati cu prietenii, continutul va fi prezentat interlocutorilor dvs. in culori de buna calitate si vibrante, naturale. Unghi larg de vizualizare. Unghiul de vizualizare al obiectivului camerei Tracer este de 100 deg;, ceea ce inseamna ca va va captura nu numai pe dvs., ci si o parte a mediului in care inregistrati. Deci, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la calitatea prezentarii dvs. online, camera Tracer se va asigura ca publicul dvs. vede exact ceea ce doriti sa transmiteti.
Calitate buna in orice lumina. Zi innorata cu putina lumina? Nu mai trebuie sa va faceti griji cu privire la conditiile dure de inregistrare. Cu corectia automata, camera Tracer se adapteaza situatiei, oferind imagini mai luminoase cu un contrast mai bun. Acum, apelurile video intr-o dupa-amiaza ploioasa de toamna nu vor fi o problema pentru dvs. Datorita reglarii manuale, puteti ajusta cu precizie claritatea imaginii la nevoile dvs. Un dispozitiv universal Camera Tracer WEB008 este echipata cu un microfon incorporat, care va asigura o buna comunicare cu interlocutorul si va va permite sa organizati conferinte de afaceri acasa. Dispozitivul are o intrare USB, ceea ce il face compatibil cu orice computer desktop si laptop. Cablul lung de 1,5 m garanteaza o conexiune sigura si o utilizare ulterioara.
- Producator: Tracer
- Simbolul producatorului: TRAKAM46732
- Lungimea cablului (m): 1,5
- Microfon: Da
- Conector: USB 2.0
- Unghiuri de vizualizare (grade): H-70 / D-100 / V-60
- Alimentare (V): USB DC 5V
- Reglare focalizare: manuala
- Camera web HD Tracer WEB008
- Manual de utilizare
- Ambalajul producatorului
- Imagine HD de inalta calitate - Unghi larg de vedere al obiectivului 100 deg; - Iluminare cu corectie automata - Microfon incorporat - Reglare manuala a focalizarii

Review-uri


Review adaugat de Viorel Trif

intrebare
Vreau sa imi dati un numar de tel sa va contactez sa cumpar camera web 

datimi va rog un numar de tel sa pot vb cu cineva

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Tracer Camera web HD cu microfon incorporat WEB008 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Tracer Camera web HD cu microfon incorporat WEB008 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.