Sonax Profiline Leather Care Foam

de la 42,84 lei (4 magazine)
Sonax Profiline Leather Care Foam - Spuma Curatare Piele este o spuma pentru curatarea si intretinerea suprafetelor din piele. Sonax Profiline Leather Care Foam - Spuma Curatare Piele se poate aplica atat pe elementele din piele ale masinilor, dar si pe alte obiecte din piele (mobila, imbracaminte, etc). Aceasta spuma inlatura murdaria, grasimile, uleiul. Sonax Profiline Leather Care Foam - Spuma Curatare Piele improspateaza suprafata si revitalizeaza culorile. Noua formula a S ...

Descriere


Sonax Profiline Leather Care Foam

Sonax Profiline Leather Care Foam - Spuma Curatare Piele este o spuma pentru curatarea si intretinerea suprafetelor din piele. Sonax Profiline Leather Care Foam - Spuma Curatare Piele se poate aplica atat pe elementele din piele ale masinilor, dar si pe alte obiecte din piele (mobila, imbracaminte, etc). Aceasta spuma inlatura murdaria, grasimile, uleiul. Sonax Profiline Leather Care Foam - Spuma Curatare Piele improspateaza suprafata si revitalizeaza culorile. Noua formula a Sonax Profiline Leather Care Foam - Spuma Curatare Piele curata suprafata si nu se infiltreaza in buretele scaunelor. Contine ceara de albine pentru prevenirea alunecarii.

Instructiuni de utilizare
Agitati produsul inainte de utilizare. Aplicati un strat subtire pe suprafata din piele sau pe o laveta din microfibre. Stergeti pana cand dispar rezidurile.

AtentieNu aplicati Sonax Profiline Leather Care Foam - Spuma Curatare Piele pe suprafete din velur.
Continut400 ml (tub aerosol)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sonax Profiline Leather Care Foam de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sonax Profiline Leather Care Foam sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.