Fiskars Furcă pentru săpat 133400

de la 179,99 lei (5 magazine)
Cod producator: 133400 Descriere Design‑ul ergonomic al acestei game de cazmale şi furci garantează o poziţie corectă de lucru. Mânerul lung şi unghiul de ridicare de 40° reduc la minim încordarea muşchilor spatelui şi umerilor, iar mânerul curbat conferă mâinii o poziţie naturală de lucru. Mânerul tubular din oţel învelit în plastic izolează împotriva frigului şi permite o prindere sigură. Unghiul de 17° al ...

Descriere


Fiskars Furcă pentru săpat 133400

Cod producator: 133400

Descriere
Design‑ul ergonomic al acestei game de cazmale şi furci garantează o poziţie corectă de lucru. Mânerul lung şi unghiul de ridicare de 40° reduc la minim încordarea muşchilor spatelui şi umerilor, iar mânerul curbat conferă mâinii o poziţie naturală de lucru. Mânerul tubular din oţel învelit în plastic izolează împotriva frigului şi permite o prindere sigură. Unghiul de 17° al mânerului permite o poziţie naturală a mâinii. Pentru o îmbinare durabilă, partea activă este sudată de mâner. Lamele cazmalelor au fost ascuţite în vederea unei bune pătrunderi în sol.
Caracteristici

Dinţi puternici pentru afânarea solurilor tari şi pietroase

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Fiskars Furcă pentru săpat 133400 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Fiskars Furcă pentru săpat 133400 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.