Fiskars Foarfeca Garden Pro 111960

de la 164,18 lei (6 magazine)
Cod producator: 111960 Descriere Foarfecii Fiskars sunt concepute ergonomic pentru confort și ușurinţă în mânuire și sunt recunoscute de mulţi grădinari și experţi în industrie ca fi ind cele mai bune din categoria lor, pentru calitate și performanţe. Mânerele ergonomice sunt realizate din poliamidă armată cu fi bră de sticlă, iar lamele din oţel inoxidabil sunt protejate de un mecanism de închidere accesibil, atunci când foarfeca n ...

Descriere


Fiskars Foarfeca Garden Pro 111960

Cod producator: 111960

Descriere
Foarfecii Fiskars sunt concepute ergonomic pentru confort și ușurinţă în mânuire și sunt recunoscute de mulţi grădinari și experţi în industrie ca fi ind cele mai bune din categoria lor, pentru calitate și performanţe. Mânerele ergonomice sunt realizate din poliamidă armată cu fi bră de sticlă, iar lamele din oţel inoxidabil sunt protejate de un mecanism de închidere accesibil, atunci când foarfeca nu este folosită.
Gama cuprinde foarfeci cu gardă de protecţie, practice și cu o prindere sigură, foarfeci cu pârghie de forţă, create special pentru doamne și foarfeci cu mecanism de forţă, unice datorită folosirii simultane a tuturor degetelor, ca urmare a integrării mecanismului între mânerele rotative și lame. Tehnologia patentată PowerStep permite grădinarilor să taie ramuri in 1, 2 sau 3 pași. Foarfeca selectează autonom opţiunea graduală pentru a reduce forţa necesară tăierii. Noul mecanism revoluţionar ușurează munca grădinarilor tineri și vârstnici deopotrivă, eliminând încordarea și durerea pentru a desăvârși plăcerea grădinăritului.
Caracteristici

Sistemul de tăiere prin forfecare permite tăierea la de baza ramurii
Mâner ergonomic deosebit
Tăiere cu amortizare
Lama superioară călită special
Lama superioară uzată se poate înlocui
Locaș pentru tăiat sârma
Strângerea lamelor reglabilă cu ajutorul unui inel care fixează piuliţa bolţului central

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Fiskars Foarfeca Garden Pro 111960 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Fiskars Foarfeca Garden Pro 111960 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.