Sony SRS-NB10B (Negru)

de la 658,63 lei (3 magazine)
    O modalitate mai buna de a lucra de acasa   Acceptati apeluri de conferinta. Asculta muzica. Mergeti in confort total. Boxa fara fir SRS-NB10 cu banda de gat face din munca de acasa o experienta cu totul mai placuta.       Auzi clar, totul se afla intr-o zi de munca   Cu o unitate de difuzoare cu gama completa inclinata in sus, astfel incat sunetul sa fie optimizat doar pentru urechile dumneavoastra, veti auzi cl ...

Descriere


Sony SRS-NB10B (Negru)

 

 

O modalitate mai buna de a lucra de acasa
 
Acceptati apeluri de conferinta. Asculta muzica. Mergeti in confort total. Boxa fara fir SRS-NB10 cu banda de gat face din munca de acasa o experienta cu totul mai placuta.
 
 
 
Auzi clar, totul se afla intr-o zi de munca
 
Cu o unitate de difuzoare cu gama completa inclinata in sus, astfel incat sunetul sa fie optimizat doar pentru urechile dumneavoastra, veti auzi clar fiecare cuvant, in timp ce altii din camera abia vor observa. Radiatoarele pasive incorporate in partea din spate a unitatii stimuleaza basul pentru a se asigura ca sunetul este bine echilibrat.
 
 
 
Fii auzit, chiar si atunci cand acasa este zgomot
 
Indiferent ce se intampla in jurul tau, vocea ta va fi intotdeauna auzita clar datorita tehnologiei de preluare vocala precisa. O matrice de formare a fasciculului de inalta calitate care utilizeaza doua microfoane, combinata cu procesarea avansata a semnalului audio inseamna ca SRS-NB10 minimizeaza feedback-ul si ecoul, oferind in acelasi timp o calitate vocala clara pentru persoana sau persoanele aflate in apel.
 
 
 
Atingeti pentru a vorbi, atingeti pentru a asculta
 
Uneori vorbesti, alteori asculti, alteori vrei doar intimitatea de a fi pe mut. Controleaza-ti cu usurinta microfonul in timp ce faci conferinte in aplicatiile de comunicare printr-un simplu clic al butonului MIC Mute.
 
 
Volum, exact cum iti place
 
Vocile puternice, vocile linistite, apelurile sunt un amestec de tonuri si tonuri. Puteti controla cu usurinta volumul la un nivel confortabil pentru dumneavoastra atingand butonul de volum de pe partea laterala a acestei boxe. De asemenea, puteti reda si intrerupe cand ascultati muzica.
 
 
 
Munca toata ziua, poarta toata ziua
 
Usoara si confortabila, aceasta boxa este conceputa pentru a lucra toata ziua de la prima intalnire pana la ultimul apel. Se potrivesc in siguranta in jurul gatului si se odihnesc usor pe umeri, astfel incat sa le puteti purta in continuare cand lucrul dumneavoastra este terminat, perfect pentru a asculta muzica in timp ce pregatiti cina sau faceti curatenie.
 
 

SRSNB10B.CE7

Caracteristici generale
ConectivitateFara fir
InterfataBluetooth
AutonomiePana la 20 ore
Rezistent la apaDa
Sunet
Frecventa20 Hz - 20 kHz
Tehnologii
MicrofonDa
BluetoothDa
Versiune Bluetooth5.1
Caracteristici fizice
Dimensiuni (Lxlxh) (mm)191 x 185 x 49
Greutate (g)113
CuloareNegru

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sony SRS-NB10B (Negru) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sony SRS-NB10B (Negru) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.