Philips PH-DLP2510U

de la 73,99 lei (7 magazine)
Chiar daca nu va aflati langa un incarcator de perete sau de masina, puteti reincarca bateria dispozitivului cu ajutorul acumulatorului. Acest acumulator usor este proiectat cu o statie de incarcare integrata. Introduceti statia de incarcare in telefon si incarcati. Aceasta sursa de alimentare portabila va ofera o putere suplimentara pentru mai mult de o reincarcare completa in deplasare. Luati-l cu dumneavoastra atunci cand calatoriti pentru a avea putere de rezerva atunci can ...

Descriere


Philips PH-DLP2510U

Chiar daca nu va aflati langa un incarcator de perete sau de masina, puteti reincarca bateria dispozitivului cu ajutorul acumulatorului. Acest acumulator usor este proiectat cu o statie de incarcare integrata. Introduceti statia de incarcare in telefon si incarcati.

Aceasta sursa de alimentare portabila va ofera o putere suplimentara pentru mai mult de o reincarcare completa in deplasare. Luati-l cu dumneavoastra atunci cand calatoriti pentru a avea putere de rezerva atunci cand aveti nevoie.

Caracteristici generale:

Putere ieșire: 9,25 Wh - 5V, 1A/2.1A 
Lungime: 19.5 cm 
Latime: 10 cm 
Inaltime: 3 cm 
Greutate: 67 g 
Culoare: Negru.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Philips PH-DLP2510U de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Philips PH-DLP2510U sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.