LISCIANI Montessori - La doctor

de la 72,99 lei (5 magazine)
Asociaza corect piesele de puzzle si descopera corpul uman intr-un mod interactiv! Caracteristici: jocul este inspirat dupa metoda de invatare Montessori, acest lucru avand ca scop invatarea bazata prin experienta asaza piesele de puzzle corect, invata si descopera notiuni noi despre anatomia corpului uman dezvolta abilitati kinestezice si de potrivire, dexteritatea, concentrarea setul este util in dezvoltarea abilitatilor de manipulare, a coordonarii ochi-mana, a aprecierii relatiilo ...

Descriere


LISCIANI Montessori - La doctor

Asociaza corect piesele de puzzle si descopera corpul uman intr-un mod interactiv!

Va invitam sa navigati in cea mai educativa colectie de jocuri si jucarii pentru copii care imbina foarte bine joaca si distractia cu dezoltarea corecta a acestora. Gama de produse PlayLearn Toys include articole pentru copii de toate varstele care vor contribui cu siguranta la dezoltarea acestora. Jocuri de indemanare lingvistice matematice de logica experimente de memorie strategie creative asociere dezvoltare sunt doar cateva categorii de produse care se regasesc in acest catalog.

Pe langa jocurile si jucariile educationale in colectia PlayLearn Toys se mai regasesc o serie de articole pentru copii precum masti si costume de carnaval sau serbare jucarii de exterior casute biciclete locuri de joaca sau diverse vehicule pentru copii. Va lasam sa descoperiti singuri in site-ul nostru toate produsele destinate celor mici veti gasi o multime de surprize destinate tuturor categoriilor de varsta.

Caracteristici
jocul este inspirat dupa metoda de invatare Montessori, acest lucru avand ca scop invatarea bazata prin experienta
asaza piesele de puzzle corect, invata si descopera notiuni noi despre anatomia corpului uman
dezvolta abilitati kinestezice si de potrivire, dexteritatea, concentrarea
setul este util in dezvoltarea abilitatilor de manipulare, a coordonarii ochi-mana, a aprecierii relatiilor spatiale, a motricitatii fine, a rabdarii si atentiei
jocul contine 25 de piese

Dimensiuni ambalaj28.5 x 28.5 x 6.7 cm
Varsta recomandata1-4 ani

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul LISCIANI Montessori - La doctor de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru LISCIANI Montessori - La doctor sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.