LG Magic Remote Control MR23GN

de la 109,99 lei (4 magazine)
Telecomanda Magic va permite sa controlati echipamentele din locuinta si televizorul din confortul propriei canapele     Obtineti singura telecomanda de care aveti nevoie. Telecomanda Magic actioneaza ca telecomanda universala cu detectarea automata a dispozitivelor pentru majoritatea dispozitivelor. Si puteti utiliza comenzile vocale, controlul si rotita de tip clic similare cu cele ale mouse-ului, pentru a gestiona continutul de divertisment si locuinta inteligenta.   ...

Descriere


LG Magic Remote Control MR23GN

Telecomanda Magic va permite sa controlati echipamentele din locuinta si televizorul din confortul propriei canapele
 
 
Obtineti singura telecomanda de care aveti nevoie. Telecomanda Magic actioneaza ca telecomanda universala cu detectarea automata a dispozitivelor pentru majoritatea dispozitivelor. Si puteti utiliza comenzile vocale, controlul si rotita de tip clic similare cu cele ale mouse-ului, pentru a gestiona continutul de divertisment si locuinta inteligenta.
 
 
Asemenea unei baghete magice
 
 
Telecomanda Magica cu un design nou este asemenea unei baghete magice. Designul ergonomic o face sa fie usor de tinut, iar sistemul sau selectare si navigare prin sistem permite cautarea mai rapida. Inteligenta artificiala incorporata ofera acces usor la servicii, in timp ce tastele rapide pentru furnizorii principali de continut iti ofera comenzi rapide pentru toate preferintele tale.
 

MR23GN
CaracteristiciTip produsTelecomanda
CompatibilitateSmart TV
Modele compatibileLG
CuloareNegru

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul LG Magic Remote Control MR23GN de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru LG Magic Remote Control MR23GN sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.