Lenovo ThinkVision MC50

de la 289,99 lei (4 magazine)
Adăugați claritate viziunii dvs. de afaceri cu camera web Lenovo ThinkVision MC50. Această cameră web bogată în funcții vă ușurează munca de zi cu zi atunci când este asociată cu monitoarele compatibile. MC50 captează imagini RGB de 1080p utilizând un senzor RGB de 1/2,9 inchi, oferind imagini clare pentru toate nevoile de videoconferință. Cu un câmp vizual larg de 90°, conținutul dvs. se potrivește confortabil în cadru, în timp c ...

Descriere


Lenovo ThinkVision MC50

Adăugați claritate viziunii dvs. de afaceri cu camera web Lenovo ThinkVision MC50. Această cameră web bogată în funcții vă ușurează munca de zi cu zi atunci când este asociată cu monitoarele compatibile. MC50 captează imagini RGB de 1080p utilizând un senzor RGB de 1/2,9 inchi, oferind imagini clare pentru toate nevoile de videoconferință. Cu un câmp vizual larg de 90°, conținutul dvs. se potrivește confortabil în cadru, în timp ce camera se rotește de la -45° la 225° și se înclină la /-30° în sus și în jos. Spuneți adio preocupărilor legate de confidențialitate cu ajutorul semaforului inteligent brevetat de Lenovo, care aprinde automat o lumină mică atunci când vă aflați într-o întâlnire și un obturator fizic al camerei. Microfoanele duble încorporate în MC50, cu anulare a zgomotului, oferă un sunet clar pe care vă puteți baza, la distanțe de fotografiere de până la 2 metri. Camera web de 1080p cu un senzor mare de 1/2,9 inchi oferă imagini video extrem de clare Două microfoane cu anulare a zgomotului Integrare perfectă cu monitoarele ThinkVision Funcție de blocare antifurt cu cheie fizică Configurație flexibilă cu înclinare de /-30° și rotație de la -45° la 225° pentru a poziționa camera în funcție de nevoile dvs.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Lenovo ThinkVision MC50 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Lenovo ThinkVision MC50 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.