Lemontti Samsung Galaxy A33 5G Silicon Soft Slim Negru

de la 30,99 lei (4 magazine)
Lemontti Husa Silicon Soft Slim Samsung Galaxy A33 5G Black (material mat si fin, captusit cu microfibra)   Husa Silicon Soft Slim este solutia perfecta pentru protectia telefonului tau Samsung Galaxy A33 5G impotriva zgarieturilor, prafului si loviturilor. Husa se muleaza pe conturul telefonului si ii confera un aspect elegant prin profilul slim si finisajele de calitate.     Husa ajuta la amortizarea socurilor si protejeaza colturile si spatele telefonul ...

Descriere


Lemontti Samsung Galaxy A33 5G Silicon Soft Slim Negru

Lemontti Husa Silicon Soft Slim Samsung Galaxy A33 5G Black (material mat si fin, captusit cu microfibra)

 
Husa Silicon Soft Slim este solutia perfecta pentru protectia telefonului tau Samsung Galaxy A33 5G impotriva zgarieturilor, prafului si loviturilor. Husa se muleaza pe conturul telefonului si ii confera un aspect elegant prin profilul slim si finisajele de calitate.  
 
Husa ajuta la amortizarea socurilor si protejeaza colturile si spatele telefonului de zgarieturi. La interior este captusita cu microfibra pentru protectie suplimentara.
Are decupaje precise pentru toate porturile device-ului dumneavoastra, iar butoanele sunt acoperite pentru protectie completa. 
 
Caracteristici:
- material: TPU
- finisaje de calitate
- captusita cu microfibra la interior
- slim, usoara
- protectie impotriva zgarieturilor si socurilor usoare
- aspect mat si fin la atingere
- butoane acoperite
- decupaje exacte
- culoare: Negru
- dedicat Samsung Galaxy A33 5G

Imagini cu caracter informativ!


 
 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Lemontti Samsung Galaxy A33 5G Silicon Soft Slim Negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Lemontti Samsung Galaxy A33 5G Silicon Soft Slim Negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.