Lemontti LEMCF4IN1PDN

de la 27,99 lei (5 magazine)
Lemontti Cablu Fisheye Series Multi-connector 4 in 1, USB-A andamp; Type-C la Type-C andamp; Lightning, PD, 1.2m, NegruCablul Fisheye Series 4 in 1, USB-A andamp; Type-C la Type-C andamp; Lightning de la Lemontti, acest cablu iti ofera tot ce ai nevoie pentru a-ti alimenta dispozitivele in cel mai rapid mod, iti incarci si transferi date rapid si eficient fara a avea mai multe cabluri separate.Cablul este realizat din materiale durabile, inclusiv aliaj de aluminiu si nailon impletit ...

Descriere


Lemontti LEMCF4IN1PDN

Lemontti Cablu Fisheye Series Multi-connector 4 in 1, USB-A andamp; Type-C la Type-C andamp; Lightning, PD, 1.2m, NegruCablul Fisheye Series 4 in 1, USB-A andamp; Type-C la Type-C andamp; Lightning de la Lemontti, acest cablu iti ofera tot ce ai nevoie pentru a-ti alimenta dispozitivele in cel mai rapid mod, iti incarci si transferi date rapid si eficient fara a avea mai multe cabluri separate.Cablul este realizat din materiale durabile, inclusiv aliaj de aluminiu si nailon impletit, acest lucru asigura rezistenta si durabilitate astfel incat sa va puteti bucura de un cablu de incarcare fiabil pentru o perioada lunga de timp.Caracteristici:- material: Aliaj aluminiu, Nailon impletit- iesire USB-A la USB-C: 5V/2A Max 10W- iesire USB-A la Lightning: 5V/2.4A- iesire USB-C la Lightning: 5V/3A 9V/2A 12V/1.5A 15V/2A 30W Max- iesire USB-C la USB-C: 20V/3A 60W MAXinch- incarcare si transfer date - rata transfer date: 480 Mbps- lungime cablu: 1.2 m- culoare: NegruImagini cu caracter informativ! 


LEMCF4IN1PDN
CaracteristiciLungime cablu (m)1.2
InterfataUSB-A & Type-C la Type-C & Lightning
CuloareNegru
Greutate (Kg)0.025

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Lemontti LEMCF4IN1PDN de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Lemontti LEMCF4IN1PDN sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.