Kruger&Matz KM0906

de la 96,99 lei (9 magazine)
Baterie externa Kruger&Matz, 20000 mAh, LED, detectare automata, negru. Esti in cautarea unui power bank care sa iti permita incarcarea smartphone-ului sau a altui dispozitiv in caz de urgenta? Alege modelul Kruger&Matz KM0902 litiu-polimer cu capacitate de 20000 mAh. Datorita dimensiunilor reduse, il poti pune cu usurinta in geanta sau intr-un rucsac, pentru a fi folosit in orice situatie neprevazuta.   Datorita iesirii USB poti conecta orice cablu la power bank ...

Descriere


Kruger&Matz KM0906

Baterie externa Kruger&Matz, 20000 mAh, LED, detectare automata, negru. Esti in cautarea unui power bank care sa iti permita incarcarea smartphone-ului sau a altui dispozitiv in caz de urgenta? Alege modelul Kruger&Matz KM0902 litiu-polimer cu capacitate de 20000 mAh. Datorita dimensiunilor reduse, il poti pune cu usurinta in geanta sau intr-un rucsac, pentru a fi folosit in orice situatie neprevazuta.
 
Datorita iesirii USB poti conecta orice cablu la power bank si astfel sa incarci bateria tabletei, camerei sport sau a telefonului. Datorita indicatorului LED format din 4 diode plasate pe carcasa poti verifica extrem de usor statusul bateriei power bank-ului. In schimb, intrarile USB tip C si micro USB iti permit incarcarea dispozitivului folosind tipul de cablu de care ai nevoie.
 
Siguranta in utilizare a power bank-ului KM0902 este garantata de protectia la supratensiune, suprasarcina, supraincarcare si la descarcare profunda.
 
 
 
Capacitate: 20000 mAh
Litiu-polimer
LED
Intrare USB-C si micro USB
Culoare: Negru.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Kruger&Matz KM0906 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Kruger&Matz KM0906 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.