Fractal Design FD-C-DEF7C-01

de la 678.99 lei
(4 magazine)
Descrierea produsului   Turnul Midi Carcasa computerului Midi Tower este cel mai popular și universal design utilizat în configurația hardware. Puteți plasa cu ușurință cele mai importante componente în ea . Este o soluție versatilă care vă va permite să construiți o unitate destinată atât lucrătorilor de birou, cât și pasionaților de divertisment virtual. Oferta largă vă permite să alegeți dintre multe modele. Datorită acestu ...

Descriere


Fractal Design FD-C-DEF7C-01

Descrierea produsului

 
Turnul Midi

Carcasa computerului Midi Tower este cel mai popular și universal design utilizat în configurația hardware. Puteți plasa cu ușurință cele mai importante componente în ea . Este o soluție versatilă care vă va permite să construiți o unitate destinată atât lucrătorilor de birou, cât și pasionaților de divertisment virtual. Oferta largă vă permite să alegeți dintre multe modele. Datorită acestui fapt, puteți găsi cu ușurință locuința cea mai apropiată de preferințele dvs.

 
 
Micro ATX (uATX)

Atunci când alegeți o configurație de computer, asigurați-vă că standardul de proiectare a plăcii de bază este compatibil cu carcasa. În cazul Micro ATX, proiectanții au limitat numărul de sloturi de pe placă la patru, datorită cărora a fost posibil să se obțină o dimensiune mult mai mică comparativ cu ATX . Prin urmare, utilizatorii pot ajunge la carcase compacte și astfel pot economisi spațiu de birou. Multe dintre ele vor permite instalarea de componente de înaltă clasă. Un astfel de computer va funcționa bine atât la locul de muncă, cât și în divertisment.

 
 
Mini ITX

Când alegeți componentele computerului, nu uitați că standardul de proiectare a plăcii de bază este compatibil cu carcasa. Un mic sistem Mini-ITX cu dimensiunile de 170 x 170 mm va fi utilizat în carcase compacte care pot fi așezate cu succes pe un birou. Un astfel de computer va fi perfect pentru munca de zi cu zi. Standardul Mini-ITX permite și instalarea componentelor care vor garanta un divertisment excelent. Jucătorii vor căuta cu siguranță un procesor rapid și o placă grafică de ultimă generație.

 
ATX

Atunci când alegeți componentele computerului, este necesar să acordați atenție faptului că standardul designului plăcii de bază este compatibil cu carcasa. Cel mai popular și utilizat pe scară largă este ATX . Acest sistem universal vă va permite să conectați mai multe componente pentru diverse aplicații. Acestea pot fi atât componente care se vor dovedi utile în munca de birou, cât și plăci grafice high-end sau procesoare destinate jucătorilor. Desigur, o astfel de soluție versatilă necesită o carcasă de dimensiuni adecvate.

 
 
Lungimea plăcii grafice până la 34 cm

O carcasă pentru computer care vă permite să instalați o placă grafică de până la 34 cm lungime este o soluție universală pentru utilizatorii exigenți. În acest fel veți putea monta multe cărți cu utilizări diferite. Acestea pot fi atât unități avansate destinate jucătorilor, cât și modele mult mai ieftine, care sunt perfecte pentru munca de birou. Ajungând la acest tip de carcasă, puteți înlocui cu ușurință cipul grafic ori de câte ori aveți nevoie pentru a îmbunătăți performanțele hardware.

 
 
USB 3.0 x2

Carcasa computerului cu un conector dublu USB 3.0 este soluția perfectă pentru utilizatorii exigenți. Este o metodă ideală de comunicare între computer și alte dispozitive care acceptă, de asemenea, această tehnologie. Veți putea conecta cu ușurință o unitate flash USB sau o unitate externă și puteți utiliza opțiunea de schimb de fișiere. Conectorul USB 3.0 va permite asemenea pentru a încărca telefonul mobil și multe alte dispozitive. Este o conexiune rapidă, fiabilă și, mai presus de toate, sigură, care este acum standard.

 
USB 2.0 x2

O carcasă pentru computer echipată cu un conector dublu USB 2.0 este o propunere ideală pentru persoanele cărora le pasă de confortul maxim de utilizare. Unul dintre conectori poate fi folosit, de exemplu, pentru a încărca un smartphone, în timp ce celălalt va permite o comunicare rapidă între computer și o unitate externă. Conexiunea este extrem de simplă și, mai presus de toate, sigură. Această soluție va funcționa atât în ​​birou, unde fișierele sunt adesea transferate în memoria externă, cât și în aplicațiile de acasă.

 
USB 3.1

Carcasa este echipată cu un port USB 3.1, datorită căruia veți obține un acces convenabil la un conector rapid care vă va permite să copiați instantaneu datele. Portul USB 3.1 oferă o transmisie de date de până la două ori mai rapidă decât portul USB 3.0, motiv pentru care este atât de nerăbdător utilizat la copierea pachetelor mari de date. Important, acest port este compatibil înapoi cu standardele anterioare, astfel încât să puteți conecta cabluri și dispozitive utilizând standardul USB 3.0 sau anterior.

 
USB tip-C

Carcasa este echipată cu o priză USB-C. Este un port dublu simetric care vă permite să transferați rapid pachete mari de date, precum și să încărcați smartphone-uri și alte dispozitive. Datorită formei simetrice a portului, puteți conecta cu ușurință cabluri și accesorii la acesta.

 
Conectori pentru căști / difuzoare

Carcasele echipate cu un conector audio universal vor asigura cel mai înalt confort al divertismentului. Datorită acestui fapt, puteți rapid conecta difuzoare sau căști la computer. Puteți asculta muzica preferată fără probleme, precum și viziona filme sau seriale grozave. Pasionații de jocuri, pentru care sunetul definește adesea distracția excelentă cu cele mai bune producții, vor fi deosebit de mulțumiți. Acest tip de conector este o construcție extrem de simplă și fiabilă, care este acum standard.

 
Conector microfon

Carcasa echipată cu un conector pentru microfon va fi perfectă pentru utilizatorii exigenți care așteaptă un confort maxim de lucru și divertisment. Datorită acestui fapt, puteți conecta rapid microfonul la computer pentru apeluri vocale convenabile . Această funcție va fi utilizată pe scară largă în birourile moderne, unde videoconferința este o formă comună de comunicare. Fanii divertismentului virtual vor fi, de asemenea, mulțumiți, deoarece contactul vocal permite o competiție eficientă în echipă.

Definiți 7 Compact

Noua carcasă Define 7 Compact preia cele mai puternice caracteristici ale designului modern al seriei 7 și le plasează într-un cadru compact convenabil. Deoarece carcasa modelului Define 7 Compact este extrem de modulară în ciuda dimensiunilor sale, poate fi adaptată cu ușurință nevoilor dvs., iar panoul superior detașabil instantaneu asigură o construcție ușoară, chiar și cu componente de înaltă clasă.

 
Compacitate
  • Interiorul compact, dar spațios, găzduiește plăci de bază ATX, mATX și mITX
  • Spațiu pentru un GPU de până la 360 mm cu un radiator superior de 240 mm sau radiatoare frontale de până la 360/280 mm cu un GPU de până la 305 mm
  • Suportă două unități 2.5 / 3.5 și până la patru SSD-uri (inclusiv două paranteze SSD). Panoul superior poate fi schimbat cu ușurință de la oțel solid la ventilație filtrată
  • Ghidajele de cablu integrate cu benzi Velcro simplifică și mai mult gestionarea cablurilor în spatele plăcii
  • Filtre de aer din nailon cu flux mare, ușor de curățat, în partea din față, partea superioară și baza, cu acoperire completă a alimentatorului și acces frontal convenabil
 
Constructie
  • Noul design al panoului superior detașabil se deschide pentru a expune complet interiorul carcasei pentru instalarea și dirijarea ușoară a cablurilor
  • Design silențios optimizat cu panouri frontale, superioare și laterale mut industriale
  • Față din aluminiu periat și panouri laterale fixabile pentru un aspect curat și sofisticat Instalați ventilatoare de până la 7 x 120 mm sau 4 x 140 mm (1 x 120 mm și 1 x 140 mm ventilatoare Dynamic X2 incluse)
  • Înveliș PSU ventilat cu capac detașabil din două piese pentru o acoperire optimă și suport pentru radiator frontal
  • Cinci porturi USB frontale, inclusiv un USB 3.1 Gen 2 Type-C cu suport de încărcare rapidă și viteze de până la 10 Gb / s
 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Fractal Design FD-C-DEF7C-01 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Fractal Design FD-C-DEF7C-01 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.