Edifier S3-BK

de la 914,99 lei (4 magazine)
Casti Edifier, wireless, cu fir, standard, utilizare multimedia, smartphone, microfon pe casca, conectare prin Bluetooth 5.2, 1500mAh, driver 89x70mm planar magnetic, USB-C, Jack 3.5 mm, negru        In jur de 80 de ore pentru redarea muzicii si o incarcare scurta de 10 minute ofera 11 ore de redare. Driverul Planar Magnetic Driver, lider in industrie, ofera un sunet certificat Hi-Res cu un sunet mai curat, o rezolutie mai mare, o imagine mai ...

Descriere


Edifier S3-BK

Casti Edifier, wireless, cu fir, standard, utilizare multimedia, smartphone, microfon pe casca, conectare prin Bluetooth 5.2, 1500mAh, driver 89x70mm planar magnetic, USB-C, Jack 3.5 mm, negru 

 

 

 

  • In jur de 80 de ore pentru redarea muzicii si o incarcare scurta de 10 minute ofera 11 ore de redare.
  • Driverul Planar Magnetic Driver, lider in industrie, ofera un sunet certificat Hi-Res cu un sunet mai curat, o rezolutie mai mare, o imagine mai buna, la fel ca si o inregistrare profesionala adevarata, alimentata de un sistem audio proprietar.
  • Cel mai avansat sistem de microprocesare, ceea ce face comunicarea prin telefon ca si cum ar fi o comunicare fata in fata.
  • Permite o varietate de functionalitati avansate - setarea personalizata a egalizatorului, setarea controlului, setarea pernei etc.
  • Cele mai usoare casti over-ear planer cu greutate pentru utilizare pe tot parcursul zilei si un set suplimentar de perne de ureche cu plasa de racire pentru utilizare in miscare sau in calatorie.

 

 

 

 

Cautarea sunetului real

Reinvie legendarul  

STAX SPIRIT intruchipeaza spiritul de maiestrie al STAX pentru a produce produse audio de ultima generatie. S3 este prima dintr-o serie de casti high-end din cadrul liniei de produse STAX SPIRIT de la Edifier.  

 

 


O calitate audiofila

Obtineti un sunet de inalta fidelitate de nivel superior, perfect pentru orice audiofil, atat pasionat cat si profesionist.

 

 


Distorsiune foarte scazuta

Drivere magnetice planare

In comparatie cu castile cu drivere dinamice traditionale de pe piata, STAX SPIRIT S3 vine cu drivere magnetice planare avansate care reduc distorsiunile audio si ofera raspunsuri dinamice mai largi.

 

 

Tehnologia de diafragma EqualMass™ proiectata pentru o precizie extrema

Noua tehnologie de diafragma Edifier EqualMass™ combina componente de incredere si emblematice, inclusiv structura magnetica Audeze® Fluxor™, diafragma Uniforce™ si managementul fazei Fazor™, reproducand cu acuratete sunetul original.

 

 

Diafragma Uniforce™ Diafragma

0,5% Distorsiune imperceptibila

Tehnologia Uniforce™ este conceputa pentru a obtine si a furniza o forta de actionare uniforma pentru a produce detalii acustice si acuratete de neegalat, cu o distorsiune imperceptibila de 0,5%. 

 

 

Structura magnetica Fluxor™

Definitie mai mare si

Raspuns de frecventa mai larg

Tehnologia structurii magnetice Audeze Fluxor™ si magnetul de neodim personalizat produc o densitate de flux dubla fata de magnetii traditionali si ofera o eficienta de neegalat. 

 

 

Fazor™ Managementul fazelor

Cum ar trebui sa sune

Cu Fazor™, undele sonore generate de diafragmele magnetice plane trec prin structurile magnetice fara a fi perturbate, pastrand detaliile de sincronizare din semnalul inregistrat. Acest lucru are ca rezultat final un sunet mai curat, o rezolutie mai mare si o imagine mai buna.

 

 


Hi-Res Audio si Qualcomm® Snapdragon Sound™

Combinatia tehnologiei audio Snapdragon Sound™ cu castile magnetice planare pentru o experienta de ascultare de ultima generatie. 

 

 


Qualcomm® aptX™ Voice

Apeluri cristaline garantate

Tehnologia audio Qualcomm® aptX™ Voice imbunatateste in mare masura raportul semnal-zgomot, oferind o calitate a apelurilor vocale de 32 kHz.  

 


Conectivitate multipunct

STAX SPIRIT S3 poate fi imperecheat cu doua dispozitive Bluetooth diferite, trecand fara efort de la muzica la jocuri sau apeluri telefonice. 

 

 

 

80 de ore de redare ultra

Obtineti 11 ore de redare cu o incarcare rapida de numai 10 minute. Prietenul tau de calatorie suprem! 

 

 

Pernute inlocuibile pentru urechi

Confort garantat toata ziua

Castile STAX SPIRIT S3 sunt prevazute cu pernute inlocuibile din piele de miel si cu pernute respirabile din plasa rece pentru sesiuni de ascultare lungi si confortabile.  

 

 


Conectati-va in orice mod doriti

In plus fata de conexiunea Bluetooth 5.2, STAX SPIRIT S3 vine, de asemenea, cu un cablu Aux-in si un adaptor de la 3,5 mm la 6,35 pentru conexiunea prin cablu.

 

S3-BK

Conectivitate
TipCasti Stereo
InterfataBluetooth/Jack 3.5mm
Versiune Bluetoothv5.2
Raza de actiune10 m
Caracteristici Audio
Frecventa20Hz – 40KHz
Impedanta (ohm)24
Functii si Tehnologii
BluetoothDa
MicrofonDa
Caracteristici fizice
Greutate (Kg)0.329
CuloareNegru

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Edifier S3-BK de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Edifier S3-BK sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.