Devia HusaSamsung Galaxy Note 8 Silicon Glitter Soft Gun Black

de la 26,99 lei (4 magazine)
Devia Husa Silicon Glitter Soft Samsung Galaxy Note 8 Gun Black (margini electroplacate) Glitter soft de la Devia este o gama de carcase slim (0,8mm) transparente cu linii fine si finisaje discrete ce ofera protectie optima intr-o prezentare subtila si eleganta. Carcasa se monteaza foarte usor si nu adauga volum telefonului tau datorita profilului ultraslim. Are decupaje exacte pentru porturi, camera foto si blitz, iar butoanele sunt acoperite. Pe spatele carcasei este imprimat ...

Descriere


Devia HusaSamsung Galaxy Note 8 Silicon Glitter Soft Gun Black


Devia Husa Silicon Glitter Soft Samsung Galaxy Note 8 Gun Black (margini electroplacate)

Glitter soft de la Devia este o gama de carcase slim (0,8mm) transparente cu linii fine si finisaje discrete ce ofera protectie optima intr-o prezentare subtila si eleganta.

Carcasa se monteaza foarte usor si nu adauga volum telefonului tau datorita profilului ultraslim. Are decupaje exacte pentru porturi, camera foto si blitz, iar butoanele sunt acoperite. Pe spatele carcasei este imprimat textul "Design by Devia"

Marginile carcasei sunt electroplacate cu un strat foarte fin de metal, pentru ai asigura un look elegant si nobil.

Glitter, eleganta intr-o forma pur minimalista!

Caracteristici:
- montare usoara snap-on
- carcasa silicon
- margini electroplacate cu metal
- material rezistent la lovituri si zgarieturi
- ultraslim, usoara
- aspect elegant
- Culoare: Transparenta cu margini negre
- dedicat Samsung Galaxy Note 8

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Devia HusaSamsung Galaxy Note 8 Silicon Glitter Soft Gun Black de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Devia HusaSamsung Galaxy Note 8 Silicon Glitter Soft Gun Black sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.