Canyon CNS-WCS304B

de la 152,99 lei (5 magazine)
Statia de incarcare Canyon WS-304 va poate elibera de haosul cablurilor de incarcare. Functioneaza cu majoritatea smartphone-urilor si cu toate dispozitivele conforme cu standardul Qi, inclusiv iPhone, Apple Watch si AirPods.  Este o statie 3 in 1, astfel incat toate dispozitivele dumneavoastra se vor potrivi perfect pe suprafetele de incarcare datorita designului sau inteligent. Apropo, nu ezitati sa va plasati smartphone-ul in orice orientare doriti si sa continuati sa il uti ...

Descriere


Canyon CNS-WCS304B

Statia de incarcare Canyon WS-304 va poate elibera de haosul cablurilor de incarcare. Functioneaza cu majoritatea smartphone-urilor si cu toate dispozitivele conforme cu standardul Qi, inclusiv iPhone, Apple Watch si AirPods. 
Este o statie 3 in 1, astfel incat toate dispozitivele dumneavoastra se vor potrivi perfect pe suprafetele de incarcare datorita designului sau inteligent. Apropo, nu ezitati sa va plasati smartphone-ul in orice orientare doriti si sa continuati sa il utilizati. Distanta efectiva de incarcare este de pana la 8 mm, astfel incat sa puteti pastra carcasele. 
Chipsetul inteligent Chipvision accepta Quick Charge, controleaza eficient parametrii de incarcare si previne supraincalzirea. Un strat anti-alunecare asigura protectia dispozitivelor dvs., iar o lumina ambientala LED va permite sa controlati situatia doar printr-o privire rapida. Ia-l acum si scapa de firele enervante!

CNS-WCS304B
SpecificatiiCuloareNegru
CaracteristiciTipIncarcator Wireless
CompatibilitateApple
Conceput pentruApple iWatch / iPhone / AirPods
Dimensiuni (W x D x H mm)132.51 x 75 x 28.58
Greutate (grame)168
CuloareNegru
InterfataWireless
Tensiune de intrare9 V / 12 V
Lungime cablu (m)1.2

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Canyon CNS-WCS304B de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Canyon CNS-WCS304B sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.