Candy CBT5518EW

de la 1.982,36 lei (3 magazine)
Pastreaza fructele si legumele Pastreaza fructele si legumele in cele mai bune conditii, intotdeauna la umiditatea corecta, multumita sertarului Cool Box de unde poti controla nivelul de prospetime.     Fresco Combina frigorifica Candy Fresco (congelatorul se afla in partea inferioara) este proiectata in Italia, disponibila in diferite dimensiuni pentru a se potrivi cu usurinta oricarui stil de bucatarie. Posibilitatea de a personaliza ...

Descriere


Candy CBT5518EW

Pastreaza fructele si legumele

Pastreaza fructele si legumele in cele mai bune conditii, intotdeauna la umiditatea corecta, multumita sertarului Cool Box de unde poti controla nivelul de prospetime.

 
  Fresco

Combina frigorifica Candy Fresco (congelatorul se afla in partea inferioara) este proiectata in Italia, disponibila in diferite dimensiuni pentru a se potrivi cu usurinta oricarui stil de bucatarie. Posibilitatea de a personaliza interiorul frigiderului in functie de nevoile dumneavoastra datorita sistemului flexibil, face ca frigiderul sa fie reglabil de fiecare data cand aveti nevoie. In plus, cu aplicația hOn, puteti obtine potentialul maxim al frigiderului, atat în modelele conectate WIFI, cat si in cele dotate cu aplicatie doar cu conținut.

CLASA E

Conform Noilor Etichete Energetice, acest frigider este clasa E. Comparat cu electrocasnicele din clasa F, iti reduce consumul cu pana la 20%, economisind bani, energie si protejeaza mediul inconjurator.

 
  Pastreaza alimentele proaspete cu 40% mai mult timp, indiferent unde le depozitezi.

Tehnologia Total No Frost Circle + mentine temperatura si umiditatea constanta si omogena in fiecare raft si colt al frigiderului tau. Fluxul de aer lateral, care vine de la iesirile laterale, pastreaza alimentele proaspete pentru mai mult timp, oriunde le depozitati.

;

*Rezultatele testelor sunt emise de un laborator tehnic extern independent care compara un frigider cu tehnologie Total No Frost Circle + cu un frigider cu tehnologie cu flux direct.

Rafturi reglabile

Muta rafturile in functie de nevoile pe care le ai. In plus, cu ajutorul tehnologiei Total No Frost Circle+, care mentine temperatura si umiditatea constante in fiecare colt al frigiderului, poti depozita oricate alimente doresti.

 
  Instalare usoara

Se potriveste in orice stil de amenajare a bucatariei datorita usilor reflexibile.

Instalarea rapida permite amplasarea balamalelor usilor atat pe partea stanga, cat si pe partea dreapta a aparatului.

Raceste rapid alimentele si bauturile

Oricand ai nevoie sa-ti racesti rapid alimentele si bauturile, activeaza functiile Super Freezing sau Super Cooling pentru a avea un boost de racoare in interior si pentru a atinge temperatura optima.

 
  Muta cu usurinta rafturile

Datorita grosimii lor, rafturile din sticla securizata, sunt extrem de sigure si rezistente pentru depozitarea alimentelor. Designul rotunjit si elegant simplifica procesul de curatare, evitand orice acumulare de murdarie din colturi.

O multime de caracteristici

De ce sa nu folositi frigiderul la capacitate maxima? Descarca aplicatia hOn si descopera un set complet de functii cu conectivitate care iti vor simplifica viata. Controleaza aparatul frigorific de la distanta prin simpla utilizare a smartphone-ului si bucura-te de o multime de functii precum: Inventory Assistant, Smart Drink Assistant si multe altele

 
  Candy In-Tech: Instaleaza cu usurinta frigiderul tau

Diferite dimensiuni, toate cu usi reversibile si cu sistem de instalare usoara pentru a se potrivi in orice stil de amenajare a bucatariei. Toate balamalele si punctele fixe sunt acoperite, ca dovada a atentiei asupra detaliilor.

Fara gheata si fara bacterii in frigider

Uita de dezghetarea manuala a congelatorului! Noua tehnologie Total No Frost impiedica formarea de gheata in interiorul sertarelor sau pe peretii congelatorului si previne proliferarea bacteriilor cu pana la 94%. **Rezultatele testelor emise de un laborator tehnic extern independent care compara un frigider Haier Group cu tehnologie Total No Frost cu un frigider Haier grup cu tehnologie Static.

 
Evita arsurile prin inghet

Smart Cool Sensors+ detecteaza automat schimbarile de temperatura cauzate de deschiderea usilor sau de alimente fierbinti atat in frigider, cat si in congelator. Datorita compresorului Inverter, acestea reduc la minimum fluctuatiile de temperatura evitand arsurile prin inghet pe alimentele depozitate.

 
  Alege temperatura potrivita

Selecteaza temperatura pentru frigider si congelator cu ajutorul display-ului intuitiv. Poti seta temperatura in frigider de la 2° pana la 8° si in congelator de la -16° pana la -24° si poti alege cu usurinta modurile Holiday sau Super Cooling si conectati-l la Wi-Fi prin aplicatia hOn.

CARACTERISTICI

; Cod EAN 8059019031453; Tehnologie racire No Frost; Afisaj Da; Codul produsului 34901398; Nume produs /Cod comercial CBT5518EW; Instalare Built in; Categorie produs Frigider; Tip produs 2 usi

; CARACTERISTICI TEHNICE

; Sectiune frigider proces dezghetare Automat No Frost; Sectiune frigider proces dezghetare Automat; Garnitura Pull; Coloana Multiflow Da; WiFi Control de la distanta (Wi-Fi); Aplicatie hOn; Curent (A) 1.2; Frecventa (Hz) 50; Tensiune (V) 220-240

; DISPLAY

; Pozitie interfata control Panou de comenzi extern; Interfata de control Electronic; Indicator usa deschisa - frigider Acustic; Modul vacanta Da; Blocare Nu; Smart Cool Da; Functie de super racire Da; Super Freezing Da; Temperatura reglabila Frigider

; ESTETICA

; Suport sticle -; Material rafturi usa Transparent; Rafturi usa Goffrato; Masina de facut gheata Nu; Lumina LED; Numar de compartimente pt salate 2; Numar rafturi pentru oua 1 transparent; Numar tavi suport gheata 1 transparent; Usa reversibila Da; Finisaj rafturi -; Rafturi pentru sticle Nu; Numar total rafturi usa 5; Direct Access Drawer no; Day Light no; Auto Ice Maker no; Culoare principala produs Alb; Balama usa Montat pe partea dreapta; Numar sertare congelare 3; Ventilator interior sectiune frigider Nu; Material rafturi STICLA; Numar de rafturi reglabile in; compartimentul frigider 2+1

; PERFORMANTA SI CONSUM

; Clasa energetică E; Consum anual de energie 216; Clasa climatica: SN no; Clasa climatica: N yes; Clasa climatica: ST yes; Clasa climatica: T no; Clasa acustica de zgomot C; Nivel zgomot dB(A) 37; Storage Period in Event of Power; Failure (h) 9; Star Rating 4; Capacitate totala congelator 4,5; Total Capacity Unfrozen; Compartment (l) 186; Total Capacity Frozen; Compartment (l) 62; Total Unit Capacity (l) 248

; DIMENSIUNI

; Inaltime produs (mm) 1772; Latime totala (mm) 540; Adancime produs (mm) 545; Inaltime produs ambalat (mm) 1832; Latime produs ambalat (mm) 580; Adancime produs ambalat (mm) 597; Greutate bruta (kg) 57; Greutate neta (kg) 55,4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Candy CBT5518EW de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Candy CBT5518EW sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.