Baseus Suport Literary Youth Desktop Bracket pentru Telefon & Tableta Black (brat telescopic)

de la 39,99 lei (7 magazine)
Baseus Suport Literary Youth Desktop Bracket pentru Telefon & Tableta Black (brat telescopic) Suportul de birou Baseus Literary Youth Desktop Bracket  pentru telefon sau tableta este realizat din aliaj de aluminiu acoperit pe suprafetele de contact cu silicon ce nu permite alunecarea.  Se poate ajusta pentru a putea aseza telefonul sau tableta in pozitia ideala atunci cand vizualizati continut foto-video sau navigati pe internet. Pe piciorul acestuia se regaseste un suport de si ...

Descriere


Baseus Suport Literary Youth Desktop Bracket pentru Telefon & Tableta Black (brat telescopic)


Baseus Suport Literary Youth Desktop Bracket pentru Telefon & Tableta Black (brat telescopic)
Suportul de birou Baseus Literary Youth Desktop Bracket pentru telefon sau tableta este realizat din aliaj de aluminiu acoperit pe suprafetele de contact cu silicon ce nu permite alunecarea. 

Se poate ajusta pentru a putea aseza telefonul sau tableta in pozitia ideala atunci cand vizualizati continut foto-video sau navigati pe internet.

Pe piciorul acestuia se regaseste un suport de silicon in care se poate prinde cablul de incarcare al dispozitivului dumneavoastra prevenind astfel incurcarea sau picarea telefonului de pe suport.

Acest suport ajuta la pastrarea unei pozitii corecte atunci cand doriti sa vizualizati un film, sa va faceti temele sau alte activitati ce solicita o pozitie a corpului incomoda.

Baza suportului poate servi si ca o tavita unde va puteti lasa castile, cheile, stick-ul USB sau alte obiecte practice de mici dimensiuni. Pe partea de contact cu biroul are suprafete din silicon ce nu permit alunecarea si asigura stabilitate telefonului sau tabletei chiar si cand tastati. 

Caracterstici:

- material: aliaj de aluminiu
- suprafete de contact anti-alunecare
- ajustabil
- ideal pentru vizualizare continut foto-video sau navigare pe internet
- suport din silicon pentru cablu inclus
- baza poate servi ca tavita de depozitare
- culoare: Negru

Imaginile sunt cu titlu informativ!




Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Baseus Suport Literary Youth Desktop Bracket pentru Telefon & Tableta Black (brat telescopic) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Baseus Suport Literary Youth Desktop Bracket pentru Telefon & Tableta Black (brat telescopic) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.