Baseus Cablu Lightning MVP Elbow USB Black (1m, output 2A, unghi 90°, impletitura nylon)

de la 14,99 lei (6 magazine)
Baseus Cablu MVP Elbow USB Lightning Black (1m, output 2A, unghi 90°, impletitura nylon) Cablul MVP Elbow USB Lightning de la Baseus se poate utiliza atat pentru incarcare cat si pentru sincronizare date impreuna cu dispozitivele cu conector Lightning. Este imbracat in impletitura de nylon pentru o rezistenta sporita si pentru a nu permite incurcarea, iar pentru a fi protejat impotriva ruperii prezinta o protectie din material cauciucat la intalnirea dintre cablu si mufe. Are u ...

Descriere


Baseus Cablu Lightning MVP Elbow USB Black (1m, output 2A, unghi 90°, impletitura nylon)


Baseus Cablu MVP Elbow USB Lightning Black (1m, output 2A, unghi 90°, impletitura nylon)

Cablul MVP Elbow USB Lightning de la Baseus se poate utiliza atat pentru incarcare cat si pentru sincronizare date impreuna cu dispozitivele cu conector Lightning. Este imbracat in impletitura de nylon pentru o rezistenta sporita si pentru a nu permite incurcarea, iar pentru a fi protejat impotriva ruperii prezinta o protectie din material cauciucat la intalnirea dintre cablu si mufe.

Are un design special putand fi utilizat cu usurinta atunci cand va jucati pe telefon sau il utilizati in pozitie orizontala. Mufa Lightning asezata la un unghi de 90 de grade nu blocheaza mana in timpul incarcarii permitandu-va sa va continuati jocul.

Mufele sunt acoperite cu o carcasa din aliaj de aluminiu anticoroziv ce ofera un aspect elegant. Suporta incarcare rapida un curent de maxim 2A si are o lungime de 1 metru, iar viteza de transfer poate atinge 480 Mb/s.


Caracteristici:

- material: impletitura de nylon + TPE (Termoplastic) + aliaj de aluminiu
- anti-incurcare
- protectie suplimentara la intersectia firului cu mufele
- mufa Lightning la un unghi de 90 grade
- rezista la indoiri repetate
- rezistent la uzura de zi cu zi
- curent suportat: 2A
- lungime: 1 m
- incarcare si sincronizare
- culoare: Negru
- dedicat dispozitivelor cu conector Lightning

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Baseus Cablu Lightning MVP Elbow USB Black (1m, output 2A, unghi 90°, impletitura nylon) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Baseus Cablu Lightning MVP Elbow USB Black (1m, output 2A, unghi 90°, impletitura nylon) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.