Anker 335 PowerCore 20K

de la 219,90 lei (7 magazine)
Capacitate mare - Echipata cu o capacitate de 20.000 mAh, mentineti-va dispozitivele alimentate timp de cateva zile in timp ce calatoriti la serviciu sau in timpul liber. Puterea de 20.000mAh incarca majoritatea telefoanelor de peste 4 ori, iar tabletele de cel putin 1,5 ori. Cablu USB-C incorporat - Eliminati grija cablurilor exterioare. Aceasta baterie externa este echipata cu cablu USB-C incorporat. Incarcare PowerDelivery - Portul USB-C suporta intrarea PD 20W. Com ...

Descriere


Anker 335 PowerCore 20K

Capacitate mare - Echipata cu o capacitate de 20.000 mAh, mentineti-va dispozitivele alimentate timp de cateva zile in timp ce calatoriti la serviciu sau in timpul liber. Puterea de 20.000mAh incarca majoritatea telefoanelor de peste 4 ori, iar tabletele de cel putin 1,5 ori.

Cablu USB-C incorporat - Eliminati grija cablurilor exterioare. Aceasta baterie externa este echipata cu cablu USB-C incorporat.

Incarcare PowerDelivery - Portul USB-C suporta intrarea PD 20W.

Compatibilitate universala - Suporta tehnologia de incarcare PD QC PPS. Puterea maxima de incarcare este de pana la 22,5W. Compatibila cu multe dispozitive, cum ar fi telefoane mobile, iPad-uri si multe altele.

Suport integrat - Ridicati rutina de incarcare cu ajutorul suportului integrat pentru telefon, permitandu-va sa incarcati in timp ce va bucurati de activitatile preferate.

Alimentati pana la 3 dispozitive - Cu un cablu USB-C incorporat, un port USB-C si un port USB-A, incarcati pana la trei dispozitive simultan.

 

Caracteristici Generale
Capacitate 20000 mAh
Conectori USB-C 1
Conectori USB Iesire 1x USB-A
Port USB Incarcare USB-C
Protectii Rezistent la socuri
Dimensiuni 113 × 72 × 30.5 mm
Greutate 315 g
Culoare Negru
Altele Putere de incarcare: 22.5 W
Cablu incorporat USB-C
Functii
Incarcare rapida PowerIQ
PowerDelivery

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Anker 335 PowerCore 20K de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Anker 335 PowerCore 20K sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.