Celestron Telescop PowerSeeker 80AZS

Telescopul Celestron PowerSeeker 80AZS este conceput pentru a oferi astronomilor incepatori combinatia perfecta intre calitate, valoare, caracteristici si putere. Astronomia pentru amatori reprezinta un hobby de familie de care va puteti bucura tot timpul anului, iar seria de telescope PowerSeeker de la Celestron este alegerea ideala pentru un telescop de calitate dar accesibil, ce va oferi multe ore de satisfactii. Refractorul Powerseeker 80AZS este un instrument portabil, cu in ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Celestron Telescop PowerSeeker 80AZS

Telescopul Celestron PowerSeeker 80AZS este conceput pentru a oferi astronomilor incepatori combinatia perfecta intre calitate, valoare, caracteristici si putere.

Astronomia pentru amatori reprezinta un hobby de familie de care va puteti bucura tot timpul anului, iar seria de telescope PowerSeeker de la Celestron este alegerea ideala pentru un telescop de calitate dar accesibil, ce va oferi multe ore de satisfactii.

Refractorul Powerseeker 80AZS este un instrument portabil, cu instalare rapida si usoara chiar si de catre incepatori, nefiind necesare unelte ajutatoare. Montura altazimutala pliabila, dar solida este perfect destinata atat observatiior terestre cat si celor astronomice. Indiferent cand faceti observatiile, veti avea imagini luminoase, si detaliate datorate obiectivului cu acoperire antireflex.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Celestron Telescop PowerSeeker 80AZS de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Celestron Telescop PowerSeeker 80AZS sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.