Celestron Telescop Advanced VX 6 S

9 649.00 lei
(1 magazin)
Telescopul Schmidt-Cassegrain C6 S XLT din seria Advanced VX este un telescop cu o optica cu un contrast excelent si un diametru al oglinzii principale de 150mm. Telescopul beneficiaza de straturile antireflex si pentru cresterea transmisiei de lumina Starbright XLT. Prin caractersticile sale, montura Advanced VX impune noi standarde in zona monturilor de nivel intermediar - unele din aceste caracteristici le veti putea regasi doar la unele monturi ecuatoriale mai sofisticate. Telesc ...

Descriere


Celestron Telescop Advanced VX 6 S

Telescopul Schmidt-Cassegrain C6 S XLT din seria Advanced VX este un telescop cu o optica cu un contrast excelent si un diametru al oglinzii principale de 150mm. Telescopul beneficiaza de straturile antireflex si pentru cresterea transmisiei de lumina Starbright XLT. Prin caractersticile sale, montura Advanced VX impune noi standarde in zona monturilor de nivel intermediar - unele din aceste caracteristici le veti putea regasi doar la unele monturi ecuatoriale mai sofisticate. Telescopul de dimensiuni medii C6 S impreuna cu montura Advanced VX fac o combinatie excelenta de performanta si portabilitate.

Montura Advanced VX a fost conceputa din start ca o montura pentru astrofotografie. Prin caractersticile sale, montura Advanced VX impune noi standarde in zona monturilor de nivel intermediar - unele din aceste caracteristici le veti putea regasi doar la monturile ecuatoriale mai sofisticate. Tinand cont de ceea ce ofera, pretul monturii Advanced VX este unul accesibil.

Noua montura Advanced VX a fost special creata pentru a oferi performanta maxima in astrotofotografia cu telescoape de dimensiuni reduse. Veti putea beneficia acum de avantajul alinierii polare All-Star sau de suportul unui autoguider. Veti putea face fotografii cu timpi lungi de expunere profitand de tehnologia corectiei permanente a erorilor periodice PEC. Puteti fotografia peste meridian fara alte manevre complicate. Noua montura este mai stabila, iar motoarele imbunatatite ofera o putere mai mare.

Astrofotografii cu experienta vor fi incantati sa foloseasca aceasta montura portabila in locurile lor preferate de observatie, cu un cer negru, si sa se bucure de stabilitatea unei monturi de observator. Daca sunteti nou in domeniul astrofotografiei, montura Advanced VX va fi un colaborator de nadejde pentru multi ani.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Celestron Telescop Advanced VX 6 S de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Celestron Telescop Advanced VX 6 S sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.