Celestron Telescop NexStar 5 SE

5 789.00 lei
(1 magazin)
Telescopul NexStar 5 SE include toate tehnologiile gasite in seria de telescoape computerizate avansate, precum tehnologia de aliniere a monturii SkyAlign, baza de date upgradabila prin PC, un modul de tur al celor mai interesante obiecte de pe cer si un controller usor de folosit. Trepiedul cu pana inclusa pentru punerea in pozitie ecuatoriala a monturii si software-ul ce permite realizarea automata de astrofotografii cu un aparat DSLR faciliteaza realizarea de fotografii de scurta du ...

Descriere


Celestron Telescop NexStar 5 SE

Telescopul NexStar 5 SE include toate tehnologiile gasite in seria de telescoape computerizate avansate, precum tehnologia de aliniere a monturii SkyAlign, baza de date upgradabila prin PC, un modul de tur al celor mai interesante obiecte de pe cer si un controller usor de folosit. Trepiedul cu pana inclusa pentru punerea in pozitie ecuatoriala a monturii si software-ul ce permite realizarea automata de astrofotografii cu un aparat DSLR faciliteaza realizarea de fotografii de scurta durata in focar cu un aparat foto DSLR sau o camera CCD. Planetariul The Sky Level 1 si softul NexRemote permit explorarea universului si controlul prin calculator al telescopului. Fie ca sunteti un incepator, fie un astronom cu experienta, telescopul NexStar 5 SE va permite observarea cu usurinta a cerului.

Diametru 125mm
Design optic schmidt-cassegrain
Distanta focala 1250mm
Raport focal f/10
Marire teoretica maxima 300X
Magnitudine stelara maxima 13
Rezolutie (arcsec.) 0,91
Dimensiunea oglinzii secundare 44,45mm
Obstructia oglinzii secundare (arie) 12%
Obstructia oglinzii secundare (diametru) 35%
Cautator punct rosu
Montura NexStar SE
Alimentare curent 8 baterii AA (neincluse)
Controlul miscarii
altazimutal, ecuatorial
Suport pentru accesorii da
Trepied Otel
Motoare urmarire integrate, D.C.
Viteze de urmarire 4o/sec, 2o/sec, 1o/sec, 64X, 16X, 8X, 4X, 1X, 0.5X; sideral, solar, lunar
Controller ecran LCD cu 2 linii, 16 caractere, baza de date cu 38181 obiecte, upgradabil prin PC
Porturi RS-232, Aux, Camera control
Prisma diagonala 1,25" 900
Oculare Plossl Omni 25mm
Software planetariu The Sky Level 1; software control telescop NexRemote
Dimensiunea tubului 33 cm

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Celestron Telescop NexStar 5 SE de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Celestron Telescop NexStar 5 SE sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.