Proxxon 28512 - Masina de gaurit frezat cu mandrina reglabila MICROMOT 60 /EF

de la 190,16 lei (3 magazine)
Date tehnice - Tensiunea de alimentare : 12 - 18V DC - Puterea maxima consumata: 40W - Turatia in gol reglabila intre: 5 000 - 20 000 rpm - Lungimea : ~ 220 mm - Greutate : ~ 230 g NOTA - NU contine transformator. - Bit-ul prezent in imagine nu este inclus in pachet, el este prezentat doar cu caracter informativ ATENTIE ! - Utilizarea altor surse de alimentare decat cele produse de PROXXON poate afecta performantele produsului. Controlul turatiei masinilor alimentate la 12V functi ...

Descriere


Proxxon 28512 - Masina de gaurit frezat cu mandrina reglabila MICROMOT 60 /EF

Date tehnice
- Tensiunea de alimentare : 12 - 18V DC
- Puterea maxima consumata: 40W
- Turatia in gol reglabila intre: 5 000 - 20 000 rpm
- Lungimea : ~ 220 mm
- Greutate : ~ 230 g

NOTA
- NU contine transformator.
- Bit-ul prezent in imagine nu este inclus in pachet, el este prezentat doar cu caracter informativ

ATENTIE !
- Utilizarea altor surse de alimentare decat cele produse de PROXXON poate afecta performantele produsului.

Controlul turatiei masinilor alimentate la 12V functioneaza doar daca sunt alimentate la o sursa de curent continuu nestabilizata (recomandate sunt transformatoarele MICROMOT).
Conectarea acestora la surse de alimentare de curent continuu stabilizate este posibila dar masinile vor functiona la turatie maxima. Acest principiu de functionare se aplica si daca sunt alimentate de la baterii.


Ambalare
Blister.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Proxxon 28512 - Masina de gaurit frezat cu mandrina reglabila MICROMOT 60 /EF de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Proxxon 28512 - Masina de gaurit frezat cu mandrina reglabila MICROMOT 60 /EF sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.