Ubisoft Far Cry 6 PS5

de la 268.90 lei
(2 magazine)
Descrierea Produsului: Far Cry 6 este un viitor joc de tip shooter la prima persoană dezvoltat de Ubisoft Toronto și publicat de Ubisoft. Far Cry 6 a fost anunțat, dezvăluind o insulă din Caraibe care fierbe cu tensiuni revoluționare.  Franciza Far Cry a avut întotdeauna un fler pentru antagoniștii fascinanți, iar Far Cry 6 îl va avea pe actorul Giancarlo Esposito („Better Call Saul”, „The Boys”, „The Mandalorian”) &icir ...

Descriere


Ubisoft Far Cry 6 PS5

Descrierea Produsului:Far Cry 6 este un viitor joc de tip shooter la prima persoană dezvoltat de Ubisoft Toronto și publicat de Ubisoft.

Far Cry 6 a fost anunțat, dezvăluind o insulă din Caraibe care fierbe cu tensiuni revoluționare. 

Franciza Far Cry a avut întotdeauna un fler pentru antagoniștii fascinanți, iar Far Cry 6 îl va avea pe actorul Giancarlo Esposito („Better Call Saul”, „The Boys”, „The Mandalorian”) în funcția de președinte Anton Castillo, liderul violent care se apucă de insula Yara cu un pumn de fier, promițând o revenire la gloria sa de odinioară. Franciza Far Cry a avut întotdeauna un fler pentru antagoniștii fascinanți, iar Far Cry 6 îl va avea pe actorul Giancarlo Esposito („Better Call Saul”, „The Boys”, „The Mandalorian”) în funcția de președinte Anton Castillo, liderul violent care se apucă de insula Yara cu un pumn de fier, promițând o revenire la gloria sa de odinioară. 

Cu un arsenal de arme și aliați la spate, vei asuma regimul lui Castillo și vei lupta pentru viitorul Yarei. 

În calitate de Dani Rojas (care poate fi jucat ca personaj feminin sau masculin), veți contribui la stingerea focurilor revoluției prin războiul de gherilă pe insula Yara, de la jungla verde la străzile urbane ale capitalei, Esperanza. 

 

Veți folosi o gamă puternică de arme și vehicule și veți construi o rețea de aliați pentru a lupta alături de dvs., inclusiv colți pentru închiriere precum Chorizo, câinele vienez care distrage pericolul.

În timp ce președintele Castillo își pregătește fiul, Diego, interpretat de Anthony Gonzalez („Coco”), să-l succede, vei face tot ce poți pentru ca planurile lui să nu se realizeze.

 

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ubisoft Far Cry 6 PS5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ubisoft Far Cry 6 PS5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.