Tefal Accesoriu pentru decojit Ingenio, 28.8 cm K2074014, Rosu

de la 44,99 lei (2 magazine)
Tefal Ingenio: ustensile de bucatarie premium pentru mai multa creativitate in bucatarie Tefal Ingenio este o gama de ustensile de bucatarie versatila ce combina performanta exceptionala cu materiale de inalta calitate. Designul inovator ofera confort in folosire si mai multa igiena multumita inelului din silicon inovator ce nu permite alunecarea ustensilei pe suprafata vasului de gatire. Produsele sunt compatibile cu masina de spalat vase si ofera rezultate profesionale de lunga dura ...

Descriere


Tefal Accesoriu pentru decojit Ingenio, 28.8 cm K2074014, Rosu

Tefal Ingenio: ustensile de bucatarie premium pentru mai multa creativitate in bucatarie Tefal Ingenio este o gama de ustensile de bucatarie versatila ce combina performanta exceptionala cu materiale de inalta calitate. Designul inovator ofera confort in folosire si mai multa igiena multumita inelului din silicon inovator ce nu permite alunecarea ustensilei pe suprafata vasului de gatire. Produsele sunt compatibile cu masina de spalat vase si ofera rezultate profesionale de lunga durata multumita materialelor premium folosite. Produsele Ingeno sunt supuse, inainte de lansare, unor teste de laborator viguroase pentru a garanta standardele inalte de performanta marca Tefal. Calitate premium Produse Tefal Ingenio sunt confectionate din materiale de inalta calitate, testate in laboratoarele Tefal din Franta si certificate la nivel international pentru a-ti oferi confort si siguranta in utilizare in fiecare zi. Fara BPA sau ftalati Testele efectuate pe produsele noastre in laboratoare independente nu au detectat nicio migrare de bisfenol A in mancare. In egala masura, nici unul dintre cei 6 ftalati identificati de catre regulamentul european nu au fost detectati in urma acestor teste. Compatibilitate cu masina de spalat vase Produsele nu au suferit deteriorari in urma unor teste efectuate in laboratoarele Tefal in care ustensilele de bucatarie Ingenio au fost spalate in masina de spalat vase pentru 100 ore. Rezistenta in timp Materialele prime de inalta calitate folosite in fabricarea ustensilelor de bucatarie Ingenio ofera performante de lunga durata. Design premiat Gama de ustensile de bucatarie Ingenio este castigatoarea premiului GOOD DESIGN in 2015 acordat de Muzeul de Arhitectura si Design din Chicago pentru cea mai inovator si modern design produs la nivel mondial, din industrie. Dimensiuni: 28. 8 cm; Maner: antiaderent.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Tefal Accesoriu pentru decojit Ingenio, 28.8 cm K2074014, Rosu de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Tefal Accesoriu pentru decojit Ingenio, 28.8 cm K2074014, Rosu sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.