Studio Casa Oala antiaderenta Pepita Granit 26 cm Neagra GPMPE2651

de la 134,51 lei (2 magazine)
Oala antiaderenta Studio Casa Pepita Granit 26 cm Neagra Inaltime: 17 cm Diametru : 26 cm Grosime 3.0 mm:   1.Finisaj 'aspect de piatra- MINERALITE „ - pentru imbunatatirea calitatilor antiaderente ale produsului 2 - Stratul intern, de calitate superioara – permite o eliberare controlata de caldura 3 - Stratul intermediar – ofera o rezistenta deosebita impotriva zgarieturilor si sporeste melanjul celorlalte straturi 4 - Stratul 4 – confera o ...

Descriere


Studio Casa Oala antiaderenta Pepita Granit 26 cm Neagra GPMPE2651

Oala antiaderenta Studio Casa Pepita Granit 26 cm Neagra

Inaltime: 17 cm

Diametru : 26 cm

Grosime 3.0 mm:

 

1.Finisaj 'aspect de piatra- MINERALITE „ - pentru imbunatatirea calitatilor antiaderente ale produsului
2 - Stratul intern, de calitate superioara – permite o eliberare controlata de caldura
3 - Stratul intermediar – ofera o rezistenta deosebita impotriva zgarieturilor si sporeste melanjul celorlalte straturi
4 - Stratul 4 – confera o aderenta sporita si o protectie maxima anti-caldura
5 - Corp aluminiu – 99% puritate
6 - Stratul exterior – antiaderent si usor de intretinut

Pepita Granit
Noua versiune Granit prezinta un aspect atragator de piatra cu un invelis anti-adeziv de inalta calitate, care ofera posibilitatea de a gati mancaruri aromate si fara grasimi, sanatoase pentru gatitul zilnic.

Grosimea mare a aluminiului garanteaza o distributie excelenta si uniforma a caldurii in timpul gatitului, pe langa o stabilitate perfecta a fundului astfel ca nu este surprinzator faptul ca durata de viata a Pepita Granit este considerabil mai lunga decat alte produse similare prezente pe piata.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Studio Casa Oala antiaderenta Pepita Granit 26 cm Neagra GPMPE2651 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Studio Casa Oala antiaderenta Pepita Granit 26 cm Neagra GPMPE2651 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.