Schleich Set de joaca, Horse Club - Magazin pentru cai 42568

de la 245,99 lei (5 magazine)
Ding Dong! Clientii sosesc la magazinul de calarie Schleich® HORSE CLUB. Ce tratament special vei primi pentru calul tau? Hrana pentru cai, sei, perii... acest magazin are de toate! Exista chiar si un caine prietenos care sa va ajute sa gasiti ceea ce aveti nevoie. Incarca-ti rucsacul, apoi este timpul sa te intorci la grajduri... scuze, nu poti scapa de treburile tale din grajd facand cumparaturi toata ziua. ...

Descriere


Schleich Set de joaca, Horse Club - Magazin pentru cai 42568

Ding Dong! Clientii sosesc la magazinul de calarie Schleich® HORSE CLUB. Ce tratament special vei primi pentru calul tau? Hrana pentru cai, sei, perii... acest magazin are de toate! Exista chiar si un caine prietenos care sa va ajute sa gasiti ceea ce aveti nevoie. Incarca-ti rucsacul, apoi este timpul sa te intorci la grajduri... scuze, nu poti scapa de treburile tale din grajd facand cumparaturi toata ziua.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Schleich Set de joaca, Horse Club - Magazin pentru cai 42568 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Schleich Set de joaca, Horse Club - Magazin pentru cai 42568 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.