Schleich Ied Virginian 14820

de la 19,26 lei (3 magazine)
Schleich Ied Virginian Figurile Schleich sunt modelate cu atentie la cele mai fine detalii, pictate manual cu grija, incurajandu-i pe copii sa se joace si sa invete in acelasi timp. Iezii Virginieni au multe pete albe pe blanita lor. Asta serveste ca si camuflaj din moment de petele lor ii fac mai greu de reperat in iarba inalta si deasa. Atunci cand mama este plecata ca sa caute de mancare, iedul virginian se ascunde in iarba. Se alungeste si se lipeste cu intregul corp pe pamant. ...

Descriere


Schleich Ied Virginian 14820

Schleich Ied Virginian
Figurile Schleich sunt modelate cu atentie la cele mai fine detalii, pictate manual cu grija, incurajandu-i pe copii sa se joace si sa invete in acelasi timp. Iezii Virginieni au multe pete albe pe blanita lor. Asta serveste ca si camuflaj din moment de petele lor ii fac mai greu de reperat in iarba inalta si deasa. Atunci cand mama este plecata ca sa caute de mancare, iedul virginian se ascunde in iarba. Se alungeste si se lipeste cu intregul corp pe pamant.

 

: AVERTISMENT! Contine piese mici! Pericol de sufocare! Varsta recomandata: +3 ani. Schleich Ied Virginian

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Schleich Ied Virginian 14820 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Schleich Ied Virginian 14820 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.