Samsung Galaxy Watch 4 44mm LTE Black

de la 849,44 lei (3 magazine)
COMPOZIȚIE CORPORALĂ Nu te baza doar pe ceea ce iți spune corpul. Primește informații relevante   Urmarește-ți progresul privind antrenamentele cu ajutorul primului nostru smartwatch, care masoara in mod convenabil compoziția corporala. Afla care este procentul reprezentat de grasimea corporala, de mușchii scheletici, de apa din organism și altele, pentru a-ți atinge obiectivul. Mulțumita senzorului Samsung cu componente bioactive și celui mai rapid cip al ...

Descriere


Samsung Galaxy Watch 4 44mm LTE Black

COMPOZIȚIE CORPORALĂ
Nu te baza doar pe ceea ce iți spune corpul. Primește informații relevante
 
Urmarește-ți progresul privind antrenamentele cu ajutorul primului nostru smartwatch, care masoara in mod convenabil compoziția corporala. Afla care este procentul reprezentat de grasimea corporala, de mușchii scheletici, de apa din organism și altele, pentru a-ți atinge obiectivul. Mulțumita senzorului Samsung cu componente bioactive și celui mai rapid cip al nostru, Galaxy Watch dispune de cel avansat grad de inovație de pana acum.  
 
O femeie se uita in oglinda și iși incordeaza mușchii in timp ce poarta un ceas Galaxy Watch4 și ține un Galaxy Z Flip3 5G in mana sa dreapta.
Partea din fața a interfeței Galaxy Watch4 este prezentata cu funcția Compoziție corporala pornita, așteptand sa masoare.
Efectueaza o masuratoare BIA folosind doar doua degete in 15 secunde. Oricand și oriunde. 
 
Noul senzor Samsung cu componente bioactive determina compoziția corporala in timp real pentru a-ți oferi informații care sa te ajute sa-ți stabilești obiectivele legate de sanatate. 
 
Rezultatele masurarii diferitelor metrice de la greutate, indice de masa corporala, masa țesutului adipos, nivelul de apa in corp, pana la rata de metabolica bazala.
 
PROVOCĂRI IN GRUP
Colegii de antrenament te susțin
 
Partea frontala a unui Galaxy Watch4 cu curea verde este prezentat, iar interfața afișeaza „locul al 3-lea” intr-un grup de provocare de mers pe jos cu prietenii. In jurul ceasului sunt diverși oameni decupați intr-un cerc. Sunt prezentate bule te text in partea stanga sus, și in partea dreapta jos, fiecare aratand spre cel care a trimis mesajul.
Doua emoji-uri cu semne de exclamare sunt folosite inainte și dupa cuvintele „Ai grija”.
 
 
Bucura-te de fiecare pas pe care-l faci alaturi de prieteni și familie folosind Galaxy Watch4. Monitorizeaza-ți pașii și intrece-te cu prietenii in cadrul unui concurs distractiv prin intermediul unui panou de mesaje live. Provocarile includ insigne comemorative și un sistem de puncte pentru a face antrenamentele distractive, motivaționale și pline de satisfacții din punct de vedere social.
 
MONITORIZAREA ACTIVITĂȚILOR ZILNICE andamp; A ANTRENAMENTELOR
Alege un tip de antrenament. Il poate monitoriza
 
Pictograme ale unor diferite exerciții pot fi vazute, iar pictograma pentru inot este evidențiata. O femeie inoata intr-o piscina in timp ce poarta un ceas Galaxy Watch4. 
 
Doua femei și un barbat merg cu bicicletele intr-o zi senina. Zambesc și se bucura de drum in timp ce poarta ceasuri Galaxy Watch 4.Un barbat iși intinde brațul stang și se pregatește pentru exerciții fizice. Poarta un ceas Galaxy Watch4 negru pe incheietura dreapta.Monitorizeaza-ți activitațile și performanțele antrenamentelor pe ceas și telefon. Numara pașii, verifica caloriile și ramai in zonele de acoperire cu semnal folosind GPS-ul. Galaxy Watch4 detecteaza activitațile tale fizice pentru a-ți monitoriza rutinele și accepta peste 90 de exerciții pentru un raport mai precis al antrenamentelor. 
 
SĂNĂTATE
Un ceas care are grija de tine
 
Este prezentat un ceas Galaxy Watch4 in culoarea roz auriu atașat cu o curea roz. Pe interfața sunt afișate funcțiile pentru masurarea Tensiunii arteriala și EKG. 
 
TENSIUNE ARTERIALĂ & ECG
Toate datele pe care ți le dorești
 
Fa cunoștința cu senzorul Samsung cu componente bioactive, care efectueaza masuratori ECG și ale tensiunii arteriale in timp real. Dupa calibrarea inițiala, senzorii verifica rapid tensiunea arteriala. Poți verifica și daca exista un ritm cardiac anormal cu ajutorul ECG-ului și poți trimite datele direct catre telefon pentru a putea fi partajate cu ușurința. 9, 10, 11, 12
Senzorul de dedesubtul ceasului Galaxy Watch4 care masoara Tensiunea arteriala este evidențiat, urmat de evidențierea sezorul pentru masurarea EKG-ului.
Masurarea tensiunii arteriale se realizeaza folosind un senzor optic pentru monitorizarea ritmului cardiac, denumit senzor PPG. 
 
Masurarea ECG-ului se realizeaza folosind un senzor electric pentru ritmul cardiac.
 
Interfața ceasului Galaxy Watch4 masoara pulsul inimii. Afișajul se schimba de la meniul de masurarea pulsului la interfața masurarii.
 
ADVANCED SLEEP
Cea mai cuprinzatoare analiza a somnului pe Galaxy Watch
 
Un ceas Galaxy Watch4 argintiu este prezentat cu o curea argintie legata rotund și interfața afișeaza funcția de urmarire a somnului.
Dispozitivul de monitorizare a somnului detecteaza și analizeaza intr-un mod cuprinzator stadiile somnului in timp ce te odihnești. Opțiunile imbunatațite de masurare iți permit sa verifici nivelul de oxigen din sange și tiparele sforaitului (in cazul in care faci acest lucru). In plus, ofera statistici avansate de la National Sleep Foundation pentru o durata mai lunga și o calitate mai buna a somnului. 
 
Designul este complet rotund
 
Doua ceasuri Galaxy Watch4 sunt aratate, unul in culoarea roz auriu in partea stanga și unul in culoarea argintiu in partea dreapta jos. Fiecare are o interfața care prezinta designuri diferite de afișare a orei.
 
Galaxy Watch4 are un design simplu cu o rama metalica simplificata din aluminiu armat, cu un aspect sofisticat și o funcționalitate de inalta calitate pentru antrenamentele și activitațile tale zilnice. 
 
Alege dintr-o gama de curele, inclusiv cureaua hibrida din piele și cureaua Sports Band, pentru a-ți stiliza cureaua dupa plac. Delecteaza-ți incheietura cu materiale de inalta calitate, ce ofera o potrivire confortabila și suprafețe rezistente la transpirație.
Se vad trei ceasuri Galaxy Watch4. Cel din mijloc are culoarea verde și prezinta interfața care are afișat numarul opt. In partea stanga este un Galaxy Watch4 argintiu prezentand butonul din lateral. In partea dreapta este un Galaxy Watch4 in roz auriu ce arata partea opusa.Un ceas Galaxy Watch4 verde afișeaza ora pe interfața intr-un design cu contur verde și alb, impreuna cu o pictograma de alergare verde.Vedere laterala a diferite ceasuri Galaxy Watch4 care sunt plasate unul langa celalalt, formand un model. Sunt prezentate diferite culori de corp și benzi, de la masliniu, muștar, bleumarin, roz, roșu și argintiu.
 
CADRANUL CEASULUI
O noua zi. Un nou aspect al cadranului ceasului.
 
Se poate vedea un ceas Galaxy Watch4 și variatele sale stiluri de interfața. 
 
Alege intre afișajul analog sau digital al ceasului, cu o varietate de fundaluri, fonturi și culori, care sa se potriveasca gusturilor tale, vremii sau ocaziei. Personalizeaza cadranul ceasului cu emoji-uri AR, pentru a-ți exprima stilul, și elemente grafice animate, pentru a ilustra activitațile pe care le desfașori, cum ar fi alergatul sau ascultatul de muzica.
 
SISTEM DE OPERARE NOU
Este un adevarat punct de sprijin
 
Este afișata o vedere laterala a unui ceas Galaxy Watch4 verde și pot fi vazute diferite pictograme de aplicații.
 
Fiind primul smartwatch cu Wear OS dezvoltat de Samsung, Galaxy Watch4 ofera acces simplu la aplicațiile tale preferate direct de pe incheietura mainii. Vei beneficia de o gama larga de aplicații, incepand de la aplicații de streaming muzical, pana la o biblioteca vasta de aplicații de sanatate și fitness. 
 
COMPATIBILITATE
Ofera o buna compatibilitate cu alte dispozitive
 
Galaxy Watch4 folosește Wear OS dezvoltat de Samsung, oferind o conexiune fara probleme cu dispozitivele Samsung Galaxy. Controleaza nivelurile ANC pe Galaxy Buds2 sau activeaza aplicațiile pe telefon, direct de pe ceas. Mulțumita funcțiilor suplimentare, precum busola, Galaxy Watch4 dispune de mult mai multe resurse.

SM-R875FZKAEUE

General
PentruUnisex
ModelSamsung Galaxy Watch 4
Retea
Retea 4GLTE
Ecran
Diagonala (inch)1.36
DisplayDigital
Tip EcranSuper AMOLED
Rezolutie maxima (px)450 x 450
ProtectieCorning Gorilla Glass DX+
Procesor
Chipset ProcesorExynos W920
Frecventa (MHz)1180
Numar nuclee2 (Dual-Core)
Memorie
Memorie RAM1.5GB
Memorie Flash16 GB
Foto/Video
CameraNu
Transmisie date
Wi-FiDa
BluetoothDa
NFCDa
Facilitati
Rezistent la apa si prafDa
GPSGPS, Glonass, Beidou, Galileo
Acumulator
Capacitate (mAh)361
Culoare
CuloareNegru
Culoare cadranNegru
Culoare brataraNegru
Subculoare brataraNegru
Caracteristici fizice
Dimensiuni (mm)44.4 x 43.3 x 9.8
Dimensiune carcasa (mm)44
Greutate (grame)30.3
Tip brataraCauciuc
Forma carcasaRotund
Sistem de inchidereCatarama
Caracteristici generale
ConectivitateBluetooth

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Samsung Galaxy Watch 4 44mm LTE Black de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Samsung Galaxy Watch 4 44mm LTE Black sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.