RCR Cristalleria Set pahare HB Fusion RCR, 380 ML, 6 bucati

de la 160,99 lei (2 magazine)
Paharele Inalte model Fusion sunt realizate din Luxion, o sticla cristalina, brevetata de RCR CRISTALLERIA, perfect transparenta, foarte stralucitoare si rezistenta. RCR Cristalleria Italiana este lider in producerea de cristaluri din Italia si unul dintre cei mai mari producatori la nivel mondial. Compania este localizata in Val d 'elsa, in inima Toscanei si beneficiaza de expertiza si traditie in domeniu de peste 40 de ani. Misiunea brandului este aceea de a adauga fiecarui prod ...

Descriere


RCR Cristalleria Set pahare HB Fusion RCR, 380 ML, 6 bucati

Paharele Inalte model Fusion sunt realizate din Luxion, o sticla cristalina, brevetata de RCR CRISTALLERIA, perfect transparenta, foarte stralucitoare si rezistenta. RCR Cristalleria Italiana este lider in producerea de cristaluri din Italia si unul dintre cei mai mari producatori la nivel mondial.

Compania este localizata in Val d 'elsa, in inima Toscanei si beneficiaza de expertiza si traditie in domeniu de peste 40 de ani. Misiunea brandului este aceea de a adauga fiecarui produs din sticla sau cristal pasiunea, atentia la detalii si unicitatea unui obiect artizanal. RCR se identifica cu calitatea materialelor si proceselor, inovatia continua si esenta designului italian.
Caracteristici generale
6 x Pahare
Tip produsSet
Tip paharApa, Cocktail, Suc
MaterialSticla cristal
Compatibil masina de spalat vase
CuloareTransparent / Albastru
ColectieFusion
Dimensiuni
Capacitate380 ml
Inaltime160.5 mm

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul RCR Cristalleria Set pahare HB Fusion RCR, 380 ML, 6 bucati de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru RCR Cristalleria Set pahare HB Fusion RCR, 380 ML, 6 bucati sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.