Pro-Cell Folie Universala 5.0 inch Sticla Temperata Clear

de la 13,99 lei (3 magazine)
Procell Folie Sticla Temperata Universala Display 5.0 inch Clear (0.33mm, 2.5D, 9H) Folie Sticla Temperata Universala Procell este o folie premium din sticla temperata (securizata), foarte rezistenta la zgarieturi si socuri. Are doar 0.33 mm si ofera o claritate maxima, transparenta fiind de 98%. Are un strat de protectie oleofobic care protejeaza impotriva petelor, amprentelor, iar marginile rotunjite 2.5D. Caracteristici: - duritate de 3 ori mai mare decat o folie PET (9H) - ...

Descriere


Pro-Cell Folie Universala 5.0 inch Sticla Temperata Clear


Procell Folie Sticla Temperata Universala Display 5.0 inch Clear (0.33mm, 2.5D, 9H)

Folie Sticla Temperata Universala Procell este o folie premium din sticla temperata (securizata), foarte rezistenta la zgarieturi si socuri. Are doar 0.33 mm si ofera o claritate maxima, transparenta fiind de 98%. Are un strat de protectie oleofobic care protejeaza impotriva petelor, amprentelor, iar marginile rotunjite 2.5D.

Caracteristici:
- duritate de 3 ori mai mare decat o folie PET (9H)
- strat oleofobic pentru protectie impotriva petelor
- claritate HD
- slim (0.33 mm)
- pastreaza senzitivitatea obisnuita a ecranului
- margini rotunjite (2.5D)
- dimensiuni folie (Lungime X Latime) : 13.6 X 6.7 cm

*Folia nu are alte decupaje in afara de cele prezentate in imagine.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Pro-Cell Folie Universala 5.0 inch Sticla Temperata Clear de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Pro-Cell Folie Universala 5.0 inch Sticla Temperata Clear sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.