PanzerGlass Geam Protectie Ecran pentru iPhone 6/6S/7/8, Transparent

de la 65,99 lei (3 magazine)
Cel mai inalt standard de protectie Protectorul de ecran PanzerGlass pentru iPhone 6 / 6s / 7/8 / SE (2020) ofera cel mai inalt standard de protectie a ecranului, mentinand in acelasi timp o sensibilitate la atingere de 100% . Pentru a reflecta atingerea si senzatia afisajului original, PanzerGlass este acoperit cu un strat oleofob care este atat antibacterian, cat si rezistent la amprente . Caracteristici principale Acoperire cadru complet Marginile rotunji ...

Descriere


PanzerGlass Geam Protectie Ecran pentru iPhone 6/6S/7/8, Transparent

Cel mai inalt standard de protectie

Protectorul de ecran PanzerGlass pentru iPhone 6 / 6s / 7/8 / SE (2020) ofera cel mai inalt standard de protectie a ecranului, mentinand in acelasi timp o sensibilitate la atingere de 100% . Pentru a reflecta atingerea si senzatia afisajului original, PanzerGlass este acoperit cu un strat oleofob care este atat antibacterian, cat si rezistent la amprente .

Caracteristici principale
  • Acoperire cadru complet
  • Marginile rotunjite
  • Cristal clar
  • 100% sensibilitate la atingere
  • PanzerGlass original

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul PanzerGlass Geam Protectie Ecran pentru iPhone 6/6S/7/8, Transparent de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru PanzerGlass Geam Protectie Ecran pentru iPhone 6/6S/7/8, Transparent sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.